1/22

Single-family detached house Τυρός, Center, Apollonas

ApollonasΤυρός
€ 220,000
3 rooms
125 m²
3 bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/17/2024
Description

reference: 1-19

Στις πλαγιές του Τυρού , στην Ανατολική Πελοπόννησο , στο νομό Αρκαδίας , προσφέρεται μία εξαιρετικά ανακαινισμένη πέτρινη μονοκατοικία τριών επιπέδων, σε επιφάνεια 125τ.μ. μέσα σε οικόπεδο 494τ.μ. Αυτό το υπέροχο επαρχιακό σπίτι κατασκευάστηκε γύρω στα 1950, και πωλείται επιπλωμένο σε άψογη κατάσταση. Βρίσκεται σε πολύ ωραία θέση με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Έχει 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα ένα είναι master, άνετο καθιστικό με τζάκι, 2 μπάνια, 2 χώρους κουζίνας, έχει αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό και boiler για το ζεστό νερό, κλιματισμό, με τύπο δαπέδου πλακιδίων και ξύλου, ξύλινα παράθυρα και πόρτα , διπλά τζάμια, σίτες, εσωτερική σκάλα, δορυφορική τηλεόραση, BBQ, αποθηκευτικούς χώρους 10τ,μ., τέσσερις ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Το κυρίως σπίτι αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Στον επάνω όροφο βρίσκεται το καθιστικό, στο μεσαίο επίπεδο είναι η κουζίνα και ο χώρος της τραπεζαρίας, και στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκονται ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Υπάρχει μία νέα επέκταση στο σπίτι, πρόκειται για ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα, με ανεξάρτητη είσοδο, το οποίο μπορεί να νοικιαστεί ξεχωριστά. Συνολικά το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 7-8 άτομα.
Η απόσταση από την κοντινότερη παραλία είναι λιγότερο από 1,5 χλμ., από την παραθαλάσσια πόλη της Τύρου 1χλμ., από το Άστρος 20χλμ., ή 25 λεπτά οδηγικής απόστασης, και από το Λεωνίδιο 17 χλμ. Από την Αθήνα απέχει 200 χλμ., το πολύ 2,5 ώρες οδήγησης.
Η τοποθεσία του ακινήτου έχει καλή οδική πρόσβαση, πολύ καλή αμφιθεατρική κλίση, και είναι εντός των αστικών ορίων της πόλης.
Είναι υπέροχο σπίτι για διακοπές. Ιδανικό για επένδυση Χρυσής Βίζας, και ενοικιάσεις τύπου Airbnb, HomeAway.
Δεν χρειάζεται οποιαδήποτε ανακαίνιση. Μεσιτικό γραφείο , www.sklavenitisrealestate.gr , Τιμή : 220.000ευρώ , Τηλ : 6944621329.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
3
Lift
No
Surface
125 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
3
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 220,000
Price per m²
1,760 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+19 photos
Additional options

Contact the advertiser