Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
W.C
W.C
Μπάνιο
1/25
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Single-family detached house ΕΟ111, Τρίπολη, Center, Levidi

LevidiΕΟ111, Τρίπολη
€ 450,000
5+ rooms
300 m²
3 bathrooms
No Lift

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: 11775

Κωδικός ακινήτου: 11775 - Λεβίδι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2009 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 88000 μέτρα απόσταση από πόλη 26000 μέτρα απόσταση από χωριό 250 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 193000 μέτρα - Τιμή: 490.000 € Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο βρίσκεται στο Λεβίδι, ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό της Αρκαδίας με υπέροχη θέα και καταπράσινο τοπίο. Το ακίνητο είναι ένα αυθεντικό αγρόκτημα από το 1800, έχει ανακαινιστεί με αγάπη και μετατράπηκε σε πολυτελή κατοικία.

Τα δύο κύρια κτίρια έχουν το καθένα δύο αυτόνομα διαμερίσματα.
Το σπίτι που χρησιμοποιεί ο σημερινός ιδιοκτήτης είναι ένα ψηλοτάβανο ενιαίο διαμέρισμα με υπέροχο τζάκι στο σαλόνι και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα-τραπεζαρία. Το κύριο μπάνιο βρίσκεται στο ισόγειο και ένα μικρό μπάνιο στον επάνω όροφο εξυπηρετεί το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο της σοφίτας που έχει θέα σε ολόκληρο τον χώρο. (54μ² και σοφίτα 20μ²)
Το διπλανό στούντιο διαμέρισμα (26μ²) με ανεξάρτητη είσοδο έχει τελειώσει εξωτερικά, αλλά το εσωτερικό έχει αφεθεί για μελλοντική μετατροπή και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Το κάτω ισόγειο του παρακείμενου κτιρίου (100m²), στο οποίο στεγάζονταν αρχικά οι στάβλοι, έχει μετατραπεί σε δίχωρο ξενώνα. Η αρχική τοξωτή αρχιτεκτονική έχει δημιουργηθεί στο σχέδιο δημιουργώντας ένα μοναδικό εσωτερικό. Ο χώρος του σαλονιού ανοίγει σε μια απίστευτη βεράντα με θέα όλο το γύρω τοπίο.
Στον επάνω όροφο, το κύριο διαμέρισμα (111μ²) έχει σχεδιαστεί ως διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα-τραπεζαρία που προσφέρει εκπληκτική θέα από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια. Το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με μπάνιο επισκεπτών καθώς και οικογενειακό μπάνιο και διαθέτει χώρο σοφίτας για άλλα δύο υπνοδωμάτια. Αυτό το διαμέρισμα παραμένει επίσης ημιτελές εσωτερικά επιτρέποντας στον μελλοντικό ιδιοκτήτη να επαναπροσδιορίσει το χώρο σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις.
Ανάμεσα στα κτίρια, οι αυλές προσφέρουν όμορφους χώρους για να απολαύσετε την ύπαιθρο.

Πέρα από τα ειδυλλιακά τοπία, ο γραφικός αυτός οικισμός έχει μια φιλική ατμόσφαιρα με υπέροχη αρχιτεκτονική πολιτιστικής κληρονομιάς. Απέχει μόλις 20 λεπτά οδικώς τόσο από το Χειμερινό Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου όσο και από την πόλη της Τρίπολης και προσφέρει τις καλύτερες επιλογές διακοπών όλο το χρόνο καθώς απέχει μόλις δύο ώρες οδικώς από την Αθήνα/ και το διεθνές αεροδρόμιο. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου ή πολυτελών διαμερισμάτων για ενοικίαση για όλο τον χρόνο. Υπεύθυνος Ακινήτου: Susan Relph
Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6943 609 024
Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100
www.argolida-realestate.com
susan@argolida-realestate.com
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
300 m²
Rooms
5+
Bedrooms
4
Bathrooms
3
Furnished
No
Balcony
No
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Attic
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 450,000
Price per m²
1,500 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

B

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser