Studio Τσαλδάρη Παν. 56 57001, Center, Thermi

ThermiΤσαλδάρη Παν. 56 57001
€ 110,000
2 rooms
48 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 1-233

ΘΕΡΜΗ -επέκταση Πωλείται νεόδμητη, πολυτελής γκαρσονιέρα 50 τμ, 1ου ορόφου, υπό κατασκευή έτους 2023. ,με ανοιχτωσιά και νότιο προσανατολισμό.
- Αποτελείται από μία σαλονοκουζίνα, 1 δωμάτιο, 1 μπάνιο, πλυσταριό. Στον χώρο της σαλονοκουζίνας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην ευρύχωρη κεντρική βεράντα. Σε μία εσοχή βρίσκεται η κουζίνα με όμορφα λειτουργικά έπιπλα κουζίνας. Το δωμάτιο είναι άνετο με δική του μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο έχει πολυτελή είδη υγιεινής (ντουζιέρα). Υπάρχει extra χώρος πλυσταριό για πλυντήριο-στεγνωτήριο.
-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ : Υπάρχει κοινόχρηστος διαμορφωμένος κήπος με περίφραξη, διαδρόμους, αυτόματο πότισμα και φωτισμό.
- Διαθέτει θέρμανση με ατομικό φυσικό αέριο ή θερμότητα αντλίας, σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, parking στην πυλωτή, σίτες, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή, προεγκατάσταση A/C, συναγερμού, δορυφορικής, ηλιακού, πρόσβαση ΑΜΕΑ, ασανσέρ, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, κοινόχρηστο διαμορφωμένο κήπο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα, θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέου τύπου με ενεργειακά διπλά τζάμια, εξώπορτα ασφαλείας. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρεμβάσεων στα υλικά και την εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
-Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, κεντρικούς δρόμους με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό.
-ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!
----Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
Features
Type
Studio | Luxury property
Contract
Sale
Floor
1
Lift
Yes
Surface
48 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Heating
Independent, floor heating, powered by methane
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 110,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Additional options

Contact the advertiser