Land Plot for Sale

Nea AgchialosΝέα Αγχίαλος 37400
€ 37,000
483 m²

Note

Listing updated on 04/03/2024
Description

reference: EK-29693

Πρόκειται για ένα ωραιότατο οικόπεδο 483 τ.μ.  εντός σχεδίου πόλεως  Νέας Αγχιάλου με Σ.Δ. 1,6 και 11,50 μέτρα ύψος. Το οικόπεδο έχει πρόσοψη 19 μέτρα. Απέχει 100 μέτρα από Σούπερ Μάρκετ, 300 μέτρα από την θάλασσα /πλαζ  όπου εκεί σε περιμένουν να σε σφιχτοαγκαλιάσουν οι ξαπλώστρες και τα τραπεζοκαθίσματα από τις καφετέριες, τις ταβέρνες και τα τσιπουράδικα  που ακουμπούν τα γαλοζοπράσινα νερά του Παγασητικού με την κόκκινη άμμο και τα πανέμορφα αρμιρίκια.Άπειρο κάλλος και ομορφιά ...εδώ θα νοιώσεις ελεύθερος!!!
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα).  Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία,  θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην  αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας.  Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας  και σε συνεργασία  με  διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Features
Contract
Sale
Type
Land Plot
Surface
483 m²
Building area
343 m²
Street access / right of way
On the motorway
Price information
Price
€ 37,000
Price per m²
77 €/m²
Additional options

Contact the advertiser