1/19

Parcel for Sale

Nea AgchialosΔημητριάδα, Δημητριάδα 37400
€ 48,000
7,300 m²

Note

Listing updated on 08/27/2024
Description

reference: EK-29991

Στην Νέα Αγχίαλο και στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, πωλείται τρίφατσο οικοπεδοχώραφο (και οι τρεις δρόμου είναι ασφαλτοστρωμένοι) με εμβαδόν 7.300τ.μ. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με επιτρεπόμενη δόμηση 266 τ.μ., ύψος 7,5 μέτρα και απέχει μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα. Λόγου της θέσεις και της έκτασης...το ακίνητο έχει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης όπως για παράδειγμα: κατοικία/προκάτ για αποκλειστική δική σας χρήση ως εξοχικό ή μόνιμη κατοικία και 3 ή 4 ακόμη μικρά σπίτια/προκάτ προς εκμετάλλευση μέσου της πλατφόρμας Airbnb τα οποία 100% θα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση!!!! σε έκταση 1.300 τ.μ. για αύλειο χώρο με φρουτόδεντρα, μουριές, πλάτανο, γκαζόν, ψησταριά με αποτέλεσμα να γίνει ένας επίγειος παράδεισος για χαλάρωση και πραγματική ποιότητα ζωής που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη…στα δε υπόλοιπα 6.000 τ.μ. θα μπορούσε να γίνει δενδροφύτευση όπως ελαιόδεντρα, αμυγδαλιές, αμπέλι, καρυδιές, φυστικιές, ροδιές κ.ο.κ. ( απαιτείται φαντασία και χρήμα ...).
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα).  Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία,  θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην  αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας.  Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας  και σε συνεργασία  με  διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Features
Contract
Sale
Type
Parcel
Surface
7,300 m²
Street access / right of way
On the motorway
Price information
Price
€ 48,000
Price per m²
7 €/m²
Discover every corner of the property
+16 photos
Additional options

Contact the advertiser