1/19

Single-family detached house 102 m², Kainourgio Chorio, Methoni

Methoni
€ 250,000
2 rooms
102 m²
1 bathroom
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/26/2024
Description

reference: 2108

ARCH

Μία όμορφη μονοκατοικία στο ήσυχο χωριό Βαράκες, σε κοντινή απόσταση από τις δημοφιλείς πόλεις Πύλο και Μεθώνη. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική, θέα βουνό και θάλασσα, επίπεδο οικόπεδο, μέσα στο χωριό.

Ο ισόγειος όροφος του κτηρίου 102τμ, είναι ημιτελής και αδιαμόρφωτος, στον πρώτο όροφο 85τμ βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, ενιαίος χώρος κουζίνας – σαλόνι και άνετες βεράντες και μπαλκόνια.

Ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση, θερινές διακοπές ή και μόνιμη διαμονή.

Περιοχή:

Οι Βαράκες είναι ένα ήσυχο χωριό, λίγα μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Πύλου – Μεθώνης. Μόλις 6 χλμ. από την Πύλο όπου υπάρχει ιατρικό κέντρο, μαγαζιά, εστιατόρια, υπηρεσίες και παραλία. 15’ για το γήπεδο του γκολφ και 55’ για τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Επισκεφτείτε το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, σε 20’ απόσταση το ιστορικό παλάτι του Νέστορα. Για όσους αγαπούν τη φύση, παρατήρηση πτηνών στη λιμνοθάλασσα Γιαλόβης, και οι καταρράκτες της Σχινόλακκας και του Πολυλιμνίου. Απολαύστε τις όμορφες παραλίες της Βοϊδοκοιλιάς, της Χρυσής Άμμου και του Πετροχωρίου σε κοντινή απόσταση.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
1
Lift
No
Surface
102 m²
Rooms
2
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Price information
Price
€ 250,000
Price per m²
2,451 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Γ

Discover every corner of the property
+16 photos
Additional options

Contact the advertiser