3-room flat Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου, Ηλιούπολη, 16344, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

IlioupoliΛεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου, Ηλιούπολη, 16344
€ 260,000
4 rooms
140 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 03/08/2024
Description

reference: 86112


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ πωλείται οροφοδιαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 140τ.μ., σε τριώροφη πολυκατοικία πλήρως ανακαινισμένο το 2009 με πρώτης ποιότητάς υλικά. Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό, προσόψεως, διαμπερές με θέα θάλασσα στο πίσω μέρος του σπιτιού και βρίσκεται επί της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (τα δύο έχουν ντουλάπες το τρίτο είναι λίγο μικρότερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο), μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο, wc με υδρομασάζ, εσωτερική αποθήκη και βεράντες. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, ηλεκτρικές τέντες, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, ανεξάρτητη αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση, πατώματα πλακάκι , πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, χαμηλά κοινόχρηστα.





Ζητήστε υπόδειξη του ακινήτου ακολουθώντας τον σύνδεσμο δημοσίευσης https://www.cityvalue.gr/property/86112-2 . (τηλέφωνο επικοινωνίας 6976583997)
Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate, (κωδικός ακινήτου (86112)  για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cityvalue.gr





Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://cityvalue.gr. Στο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.


Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
140 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
other features
Fireplace
Security door
Balcony
Expenses
price
€ 260,000
Energy efficiency
year of construction
1987
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser