Duplex 430 m², Politeia, Kifissia

Kifissia
€ 1,300,000
5 rooms
430 m²
3+ bathrooms
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 03/04/2024
Description

reference: W-02PRXK

Μια άνετη γωνιακή μονοκατοικία με ωραία διαρρύθμιση, σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της Πολιτείας κοντά στην Κηφισιά, που ύστερα από ανακαίνιση θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και μιας μεγάλης οικογένειας.
Μπαίνοντας από την είσοδο, αριστερά συναντάμε το χώρο του γραφείου και δεξιά το άνετο σαλόνι που χωρίζεται με το τζάκι από την τραπεζαρία. Στο ίδιο επίπεδο συναντάμε το wc των επισκεπτων και την κουζίνα με το καθιστικό της, που διαθέτει και μια αποθήκη τροφίμων. Με το ασανσέρ ή χρησιμοποιώντας τις σκάλες ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο όπου βρίσκουμε ένα υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο και ένα ξεχωριστό διαμέρισμα με ένα υ/δ, ένα μπάνιο, κουζίνα και μεγάλο σαλόνι, που δημιουργήθηκε με ένα χώρισμα με γυψοσανίδα.
Μετά από νέα διαμόρφωση θα μπορούσαν σε αυτό το επίπεδο να δημιουργηθούν άνετα και 5 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους.
Στο υπόγειο συναντάμε ένα καθιστικό με τζάκι, ένα wc, το χώρο πλυντηρίου, το λεβητοστάσιο, μια μεγάλη αποθήκη και το γκαράζ με χώρο για 2 θέσεις στάθμευσης. Η κατοικία διαθέτει επίσης κήπο.

Τοποθεσία: Η Πολιτεία θεωρείται ένα εύπορο προάστιο τοποθετημένο στους πρόποδες του πευκοδάσους της Πεντέλης, μόλις 4χλμ. από την Κηφισιά και 16χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Η Πολιτεία είναι μια αυστηρά κατοικημένη περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να λειτουργούν στην περιοχή καταστήματα λιανικής, εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικές επιχειρήσεις.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Πολιτεία είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν την αρμονία με τη φύση. Εκεί, συναντάς μεγάλες, πολυτελής βίλες, ενώ είναι η κατοικία πολλών ξένων που διαμένουν και εργάζονται στην Αθήνα όπως επίσης και μερικών από τις πιο ισχυρά επιχειρηματικές και ναυτιλιακές οικογένειες της χώρας. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αποκλειστικά μέλη σε αθλητικά κλαμπ, όπως το Πολιτεία Tennis Club. Τα ξενόγλωσσα σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς εξυπηρετούνται από πολλά σχολικά λεωφορεία
Προσβασιμότητα: Η Πολιτεία συνδέεται πολύ καλά με την Κηφισιά, που είναι ο πλησιέστερος εμπορικός κόμβος, και με την υπόλοιπη Αθήνα. Η κοντινή του απόσταση από την εθνική οδό προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
Επενδυτική δυναμική: Είναι μια από τις πιο διάσημες περιοχές της Αθήνας και πάντα θα είναι πόλος έλξης επενδύσεων σε ακίνητα.
Features
Type
Duplex | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
Yes
Surface
430 m²
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,300,000
condominium fees
€ 40/month
Energy efficiency
  • Year of construction

    1980
  • Heating

    Central, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser