1/8

Single-family detached house 302 m², Panorama, Voula

Voula
€ 1,200,000
4 rooms
302 m²
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/27/2024
Description

reference: W-02QDMM

Ημιτελές κτίριο μοντέρνας αρχιτεκτονικής με καταπληκτική θέα προς την θάλασσα, συνολικής επιφάνειας 374 τ.μ, εκ των οποίων 72 τ.μ βοηθητικοί χώροι και σε οικόπεδο 400 τ.μ. περίπου. Διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο καθώς και δύο επιπλέον master υπνοδωμάτια. Στο 1ο επίπεδο υπάρχει χώρος γραφείου, μεγάλο σαλόνι και κουζίνα, τραπεζαρία και W.C. ξένων καθώς και ένας ενιαίος χώρος ενώ υπάρχει πρόβλεψη για κουζίνα και μία κρεβατοκάμαρα. Επίσης, πρόβλεψη υπάρχει για την δημιουργία δύο αιθρίων στον κήπο με BBQ και jacuzzi καθώς και για φωτοβολταϊκά στη στέγη. Επιπλέον χαρακτηριστικά : ενδοδαπέδια θέρμανση, 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης, απρόσκοπτη θέα από σχεδόν όλα τα δωμάτια.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
302 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, floor heating, power supply
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 1,200,000
Price per m²
3,974 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 40/month
Energy efficiency
  • Year of construction

    2012
  • Heating

    Independent, floor heating, power supply
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser