Studio excellent condition, first floor, Center, Loutraki-Perachora

Loutraki-Perachora
€ 90,000
1 room
28 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Furnished
Listing updated on 06/26/2023
Description

reference: 3102

Σε μεγάλο παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών στο Λουτράκι, πωλούνται 2 ανακαινισμένες γκαρσονιέρες 1ου και 2ου ορόφου αντίστοιχα, των 28 τ.μ. έκαστη. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε το 1975, και τα δύο διαμερίσματα ανακαινίστηκαν πλήρως το 2022, με καινούριες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μπάνιο, κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, και πάτωμα.

Διαθέτουν: 1 a/c, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πάτωμα από πλακάκι, δορυφορική κεραία, ηλιακό θερμοσίφωνα 200 lt, κάμερες ασφαλείας, και πόρτα ασφαλείας.

Φτιαγμένα κατεξοχήν για ημερήσια μίσθωση (Booking, AirBnb), όπου και πήγαν πολύ καλά την καλοκαιρινή σεζόν, θα αποτελούσαν μία εξαιρετική επενδυτική αγορά. 

Πωλούνται και τα δύο μαζί γιατί είναι στο ίδιο συμβόλαιο, πλήρως εξοπλισμένα και πλήρως επιπλωμένα. Θα μπορούσε ο μελλοντικός ιδιοκτήτης να κρατήσει το ένα για εξοχική κατοικία και να μισθώνει το 2ο, ή να κάνει επαγγελματική χρήση και στα δύο με μεγάλες αποδώσεις. Χαρακτηριστικό του 1ου ορόφου είναι η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα απέχει μόλις 20 μέτρα από την θάλασσα και είναι ιδανικό για εξοχική κατοικία.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
28 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 90,000
Energy efficiency
year of construction
1975
condition
Excellent / Refurbished
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser