1/21

Single-family detached house 376 m², Center, Dytikis Achaias

Dytikis Achaias
€ 600,000
5+ rooms
376 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Cellar

Note

Listing updated on 08/08/2024
Description

reference: 1454713

Πολυτελήςμονοκατοικία, με άδεια κατασκευήςπισίνας, σε minimal αισθητική,εξαιρετικής ποιότητας, και άδεια οικοδομής το Σεπτέμβριο του 2009. Είναιχτισμένη σε 3 ανισόπεδα επίπεδα, ολικής επιφάνειας 375,12 τ.μ.

Βρίσκεταισε καταπράσινο οικόπεδο των 6.695 τ.μ., διαμορφωμένο με οπωροφόρα δένδρα,ελαιόδεντρα, και καλλωπιστικά φυτά. Είναι περιφραγμένο με μάντρα όλη η πρόσοψητου με τον απαραίτητο φωτισμό, χαρίζοντας ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, και διαθέτειηλεκτρικήγκαραζόπορτα.

Τοακίνητο αποτελείται από το ισόγειο,στο οποίο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής, η επίσημη ευρύχωρη τραπεζαρία, με ταμεγάλα παράθυρα επιτρέποντας το άπλετο φως να μπαίνει στο χώρο, η κουζίνα Open plan με νησίδα μαζί με το πρόχειρο καθιστικό το οποίο διαθέτει ένα τζάκι, δύομεγάλες μπαλκονόπορτες επιτρέπουν την πρόσβαση στο πίσω μέρος του κήπου με θέατα δεκάδες ελαιόδεντρα αλλά και τη θέσηόπου είναι μελετημένη να χτιστεί η πισίνα. Σε αυτό το επίπεδο του ισογείουέχουμε και το μεγαλοπρεπές σαλόνι με το τζάκι του. Δύο μεγάλες μπαλκονόπορτεςεπιτρέπουν την έξοδο μας τόσο στο μπροστινό μέρος του οικοπέδου, ντυμένο με τακαλλωπιστικά φυτά του όσο και στο πίσω μέρος του κήπου με θέα την μελλοντική πισίνα. Τέλος υπάρχεικαι ένα wc.

Αριστεράτου χολ, έχουμε δύο ξύλινες σκάλες που μας οδηγούν στα υπόλοιπα επίπεδα. Η μίαμας πάει στο πάνω μέρος της μονοκατοικίας όπου συναντάμε δύο άνετα υπνοδωμάτιαμε το λουτρό τους και ένα ευρύχωρο master υπνοδωμάτιοo με en suite πολυτελές λουτρό το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα Jacuzzi. Η άλλη σκάλα, μας οδηγεί στο κάτω επίπεδο όπου υπάρχειη πρόχειρη κουζίνα με τον χώρο της τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο (ξενώνας), τολουτρό του με μικρή μπανιέρα, και ένας χώρος laundry.

Στουπόγειο της μονοκατοικίας βρίσκεται το μεγάλο διαστάσεων play room και η κλειστή θέση στάθμευσης.

Η μονοκατοικία χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα παραθυρόφυλλα του και τις μπαλκονόπορτες, σε χρώμα καφέαλουμινίου κουφώματα με ηλεκτρικά ρολά διπλά τζάμια, και σίτες, έχει αυτόνομη θέρμανση υγραερίου με καυστήραlamborgini και μπόιλερ buderus.Σε όλους τους ορόφους η θέρμανσηείναι επιδαπέδια, ενώ στο υπόγειουπάρχουν σώματα. Περιλαμβάνει ηλιακό των 200 λίτρων, 3 κλιματιστικά στα πάνωυπνοδωμάτια. Τα ξύλινα δοκάριαοροφής κάνουν την μεγάλη διαφορά σε αυτή την πολυτελή μονοκατοικία αποπνέοντας ζεστή και φιλόξενη αισθητική σε έναν σύγχρονοχώρο που οι ένοικοι του την διαισθάνονται σε σχέση με τις παραδοσιακές άσπρεςμονότονες οροφές.

Περιλαμβάνειγεώτρηση 2 ίντσες (σημαίνει ότι το νερόπου έρχεται από την υποβρύχια αντλία περνά φουλ από σωλήνα 2 ιντσών (5cm). Πηγάζειάφθονο νερό από δυνατή φλέβα.

Βρίσκεταισε ήσυχη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση σεαγορά, Εθνική οδό και βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρα από τις κατΓια Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMESαπληκτικέςπαραλίες και τα ψυχαγωγικά παραθαλάσσια κέντρα της περιοχής.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale | Income property
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
376 m²
Rooms
5+
Bedrooms
4
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central, gas powered
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 600,000
Price per m²
1,596 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Γ

Discover every corner of the property
+18 photos
Additional options

Contact the advertiser