Land Plot for Sale

Vamos
€ 85,000
2,772 m²

Note

Listing updated on 10/11/2023
Description

reference: 0770

Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς πώληση στον Άγιο Παύλο Αποκορώνου – 0770

Οικοδομήσιμο οικόπεδο επιφάνειας 2771,67 τετραγωνικών μέτρων διατίθεται προς πώληση στην περιοχή του Αγίου Παύλου (κοντά στο Γαβαλοχώρι) της επαρχίας Αποκορώνου

Το οικόπεδο είναι καθαρό και αποχαρακτηρισμένο από δασαρχείο και δασικούς χάρτες και μπορεί να οικοδομήσει μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα.

Έχει προσοψη 15 μέτρα και ανεμπόδιστη θέα προς τα Λευκά Όρη αλλά και ανοικτή πανοραμική θέα προς το καταπράσινο τοπίο ανάμεσα σε Γαβαλοχώρι και Ντουλιανά. Επίσης, προσφέρει θέα προς τη θάλασσα από απόσταση.

Το οικόπεδο είχε χορηγηθεί άδειας οικοδομής για την κατασκευή ενός μικρού συγκροτήματος κατοικιών το 2004.

Ο Άγιος Παύλος βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση οδικώς από το Γαβαλοχώρι, όπου κανείς μπορεί να βρει αρκετές υπηρεσίες όπως μίνι-μάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες και άλλα καταστήματα. Τα μεγαλύτερα χωριά Βάμος και Καλύβες που προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες βρίσκονται σε επίσης μικρή απόσταση οδικώς (8 λεπτά οδικώς/περίπου 4,5 χιλιόμετρα και 12 λεπτά οδικώς/περίπου 7 χιλιόμετρα αντίστοιχα).

Η απόσταση από τα Χανιά είναι περίπου 35 λεπτά οδικώς (27 χιλιόμετρα), ενώ η πλησιέστερη παραλία είναι στην Αλμυρίδα που βρίσκεται εντός 10 λεπτών οδικώς (περίπου 5 χιλιόμετρα)

#caneaproperties #chania #crete #greece #apokoronas #for_sale #forsale #building #plot #land_for_sale #landforsale #buildingplot #views #vamos #gavalohori #gavalochori #almyrida #kalives #agiospavlos
Features
Contract
Sale
Type
Land Plot
Surface
2,772 m²
Steet access / right of way
On the motorway
Other features
  • Exposure north
Expenses
price
€ 85,000
Additional options

Contact the advertiser