1/7

1-bedroom flat fifth floor, Pagkrati Center, Pagkrati

Pagkrati
€ 200,000
2 rooms
50 m²
1 bathroom
Floor 5
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 03/04/2024
Description

reference: W-02QSAV

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Παγκρατίου, στον Άγιο Αρτέμιο, αυτό το μοντέρνο ποιοτικό ρετιρέ διαμέρισμα περίπου 50 τμ στον πέμπτο όροφο μιας ωραίας πολυκατοικίας, καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός μοντέρνου ζευγαριού για το επόμενο σπίτι του. Μοντέρνο, κομψό, με ένα ευρύχωρο μοναδικό δωμάτιο και μεγάλο μπαλκόνι από όλες τις πλευρές με πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή και την Ακρόπολη, αυτό το ρετιρέ είναι πραγματικά εκπληκτικό για να ζεις. Διπλα στην αγορά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το μετρό, κοντά στο πάρκο, την εκκλησία και το σχολείο, συνδυάζει όλα απαραίτητα στοιχεία για έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
5
Lift
Yes
Surface
50 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 200,000
Price per m²
4,000 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 50/month
Energy efficiency
  • Year of construction

    2010
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Virtual tour
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser