1-bedroom flat new, first floor, Center, Volos

Volos
€ 116,000
2 rooms
46 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 06/23/2024
Description

reference: EK-4097063

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 46 τ.μ. στον 1ο 2ο όροφο μόνο 400 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή θα ξεκίνησει το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 116000. € Πωλείται εξαιρετικό δυάρι στην περιοχή του κεντρου στο Βόλο. Προκείται για δυάρι 1ου ορόφου 46 τετραγωνικών σε οικοδομή υπο ανέγερσηΥπάρχουν επίσης θέσεις σταθμευσης, και αποθηκες στο υπόγειο. Συγχρόνη και λουξ κατασκευή, Α+ ενεργειακής κλάσης. Ιδανικό για εκμετάλευση airbnb
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου

Υ.Γ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ,ΛΟΓΙΣΤΗ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
46 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
other features
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 116,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser