1/25

Single-family detached house 423 m², Center, Pikermi

Pikermi
€ 550,000
5+ rooms
423 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Cellar

Note

Listing updated on 08/08/2024
Description

reference: 78945NT

Μία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής μονοκατοικία 423 τ.μ. στο Ντράφι Πεντέλης, σε ένα υπέροχο και κατάφυτο οικόπεδο επιφάνειας 1500 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρομάκι ενός υπέροχου σημείου του πανέμορφου οικισμού του Ντραφίου, με απόλυτη ησυχία και ανεξαρτησία, ανάμεσα σε μονοκατοικίες και βίλες. Η κατοικία βρίσκεται στο βάθος του ορθογώνιου οικοπέδου, διασφαλίζοντας έτσι απόλυτη ιδιωτικότητα, αυτονομία και ησυχία.

Διασχίζοντας το οικόπεδο κατά μήκος προσπερνάμε τον κατάφυτο από οπωροφόρα δέντρα και ελιές κήπο και στο βάθος συναντάμε την 3 επιπέδων κατοικία του ακινήτου, με τους εξωτερικούς χώρους εστίασης και αναψυχής. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα: ημιυπόγειος μεγάλος χώρος - Ισόγειο – 1ος όροφος. Η συνολική χρηστική επιφάνεια της κατοικίας είναι 473τ.μ, δηλαδή 423τ.μ. κατοικήσιμων χώρων και 50τ.μ. χώροι κλειστών αποθηκών.

Το ισόγειο, επιφάνειας 150 τ.μ. περιλαμβάνει έναν τεράστιο ενιαίο χώρου σαλονιού-καθιστικού-τραπεζαρίας, στρωμένο παντού με πλακάκι στο χρώμα του ξύλου, στο βάθος του οποίου δεσπόζει ένα επιβλητικό τζάκι. Το χώρο συμπληρώνει η ξύλινη κουζίνα με τον μεγάλο πάγκο της, τα πολλά ντουλάπια, τα παράθυρα που βλέπουν στον κήπο και το πάσο. Του ενιαίου χώρου προηγείται ένας μεγάλος προθάλαμος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθιστικό, 1 WC και 1 αποθήκη.

Ανεβαίνοντας από την ξύλινη εσωτερική σκάλα στον 1ο όροφο, επιφάνειας 123 τ.μ., θα βρούμε 5 υπνοδωμάτια με διπλά τζάμια, παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα, ξύλινες εσωτερικές πόρτες, 2 μπάνια και μια σκεπαστή βεράντα 23 τ.μ. στα πίσω υπνοδωμάτια με θέα στο πίσω κομμάτι του κήπου και το βουνό, καθώς και περιμετρικά μπαλκόνια με θέα σε όλο το οικόπεδο και τον κεντρικό κήπο στα μπροστά του ακινήτου υπνοδωμάτια.

Κατεβαίνοντας από την εσωτερική σκάλα στο υπόγειο-ημιυπόγειο θα συναντήσουμε έναν τεράστιο ενιαίο χώρος, όλος στρωμένος με πλάκα Καρύστου, που περιλαμβάνει 1 σαλόνι με ένα μεγάλο τζάκι, 1 τραπεζαρία, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο, 1 κελάρι και έναν κεντρικό χώρο με ένα πελώριο ξύλινο τραπέζι-πάγκο, μπροστά από έναν σπάνιας ομορφιάς αργαλειό. Το υπόγειο επικοινωνεί με τον πλαϊνό χώρο του ακινήτου με εξωτερική σκάλα και πόρτα για άμεση πρόσβαση και ανεξαρτησία.

Στον άπλετο εξωτερικό χώρο του ακινήτου υπάρχουν επίσης χτιστό barbeque, ξυλόφουρνος, 2 εξωτερικοί χώροι αποθήκευσης 7τ.μ. και 20τ.μ. στην πίσω πλευρά , χώρος για φύλαξη σκύλων και λοιποί χώροι αναψυχής με χτιστά τραπέζια και παγκάκια ανάμεσα στα δέντρα. Στο ακίνητο υπάρχει επίσης κοινόχρηστη γεώτρηση τριών όμορων ακινήτων η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες ύδρευσης για την συντήρηση του μεγάλου κήπου. Δίπλα στην κεντρική είσοδο του οικοπέδου υπάρχει επίσης ένας εξωτερικός χώρος στάθμευσης καθώς και άλλη μία μεγάλη κλειστή αποθήκη/γκαραζ επιφάνειας 23 τ.μ.

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε Ιδιωτικά Σχολεία, στην Αττική Οδό, 6 λεπτά από το κέντρο της Παλλήνης, 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μόλις 7 λεπτά (4,6 χλμ) από το λιμάνι της Ραφήνας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία!

Property-Io Luxury Real Estate – The North Suburbs Team
www.property-io.com
info@property-io.com
+30.210.65.42.520 / +30.698.662.7076
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Lift
No
Surface
423 m²
Rooms
5+
Bedrooms
6
Bathrooms
3+
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 550,000
Price per m²
1,300 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1991
  • Heating

    Central, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser