Duplex 178 m², Nea Filothei, Marousi

Marousi
€ 800,000
4 rooms
178 m²
3 bathrooms
Lift
Balcony
Listing updated on 04/08/2024
Description

reference: S1085

Καταπληκτική μεζονέτα με ιδιωτικό κήπο και κοινόχρηστη πισίνα. Βρίσκεται σε ένα όμορφο μικρό συγκρότημα 8 κατοικιών άριστης κατασκευής του 2006, σε πολύ καλό σημείο στην Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου με εξαιρετικές προσβάσεις στην Λ. Κηφισιάς και το γύρω επαγγελματικό και εμπορικό κέντρο.
Η μεζονέτα είναι 2 επίπεδων, ισογείου και 1ου ορόφου, συνολικά 178τμ. Το ισόγειο 89τμ αποτελείται από όμορφο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο, κλειστή κουζίνα, δωμάτιο laundry, 1 WC και έχει έξοδο στον ιδιωτικό κήπο της κατοικίας, την κοινόχρηστη πισίνα και τον κοινόχρηστο κήπο του συγκροτήματος. Ο 1ος όροφος είναι επίσης 89τμ και προσφέρει δεύτερο καθιστικό με τζάκι – δωμάτιο τηλεόρασης και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια το καθ’ ένα με δικό του μπάνιο. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης των χώρων ώστε να δημιουργηθεί 3ο υπνοδωμάτιο. Η μεζονέτα διαθέτει ακόμη πολλές ντουλάπες, υπέροχα δρύινα δάπεδα, συναγερμό, κάμερες, πόρτα ασφαλείας, κεντρικό σύστημα μουσικής με ηχεία, 2 θέσεις πάρκινγκ υπογείου, αποθήκη 15τμ, αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
178 m²
rooms
4 (2 bedrooms, 2 others), 3 bathrooms
floor
Ground floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 800,000
Energy efficiency
year of construction
2006
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser