1/7

Shop - Commercial property for Rent

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 1,800/month
200 m²
2 bathrooms

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: 1-150

Κωδικός ακινήτου: 1-150 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 χώρους, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1972 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, πρόσοψη 10 μέτρα - Τιμή: 1.800 €
Σε μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενοικιάζεται ένα εξαιρετικό κατάστημα προβολής με άριστα χαρακτηριστικά για την λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Πρόκειται για ένα ισόγειο, γωνιακό κατάστημα συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. το οποίο αποτελείται από ισόγειο 100 τ.μ. (ενιαίου χώρου και ενός μικρότερου χώρου) και από καθαρό από υγρασίες υπόγειο 100 τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει 2 wc και είναι διαχωρισμένο σε επιμέρους αποθηκευτικούς χώρους.
Επιπλέον διαθέτει προκήπιο αποκλειστικής χρήσης 40 τ.μ. περίπου, και μπορεί να χρησιμοποιήσει πεζοδρόμιο (κατόπιν άδειας από τη δημοτική αρχή) επιπλέον 35 τ.μ.!

Βρίσκεται μέσα στην καρδιά της αγοράς με πληθώρα καταστημάτων και είναι κατάλληλο για τις περισσότερες χρήσεις, ενώ επιπλέον διαθέτει φουγάρο (χρήζει συντήρησης ή αντικατάστασης)!

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του σε συνδυασμό με την υψηλή προβολή, το βιοτικό επίπεδο της περιοχής και την υψηλή επισκεψιμότητα, καθιστούν το ακίνητό μας ιδανική επιλογή για κάθε δραστηριότητα που απαιτεί υψηλή προβολή!
Features
Contract
Rent
Type
Surface
200 m²
Rooms
2 bathrooms
Display windows
15 m linear
Other features
  • Corner position
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 1,800/month
Price per m²
9 €/m²
Detail of costs
Deposit
Not indicated
Energy efficiency
  • Year of construction

    1972
  • Condition

    To be refurbished
  • Heating

    Independent, powered by methane
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser