1/25

Single-family detached house Κλεισούρας, 4, Agios Dimitrios, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΚλεισούρας, 4
€ 2,500/month
3 rooms
96 m²
1 bathroom
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/19/2024
Description

reference: EK-4397853

Πολυτελής, ιδιωτική κατοικία (96μ2) στο Παλαιό Ψυχικό, μία από τις ωραιότερες και πιο πράσινες αστικές γειτονιές της Αθήνας. Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την καρδιά της πόλης και 1,5χλμ. από το σταθμό του μετρό Πανόρμου. Μια ήσυχη περιοχή γεμάτη δέντρα και πάρκα και ταυτόχρονα μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο χώρος μας είναι μια πολυτελής ιδιωτική κατοικία σχεδιασμένη με μινιμαλιστικό στυλ, καλλιτεχνικές λεπτομέρειες, με αίσθηση του σπιτιού μακριά από το σπίτι, αλλά με ένα άγγιγμα άνεσης του ξενοδοχείου.

Ξεκινώντας από το σαλόνι, θα βρείτε έναν μεγάλο άνετο καναπέ γωνίας και μια smart τηλεόραση LED 4K 49 &#***/*******;με ηχοσύστημα για να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία Netflix ή να χορέψετε στην αγαπημένη σας μουσική.

Στην τραπεζαρία, μια μεγάλη τραπεζαρία σας περιμένει για ένα φανταστικό δείπνο για έξι. Δίπλα σε αυτό βρίσκεται ένα κομψό ξύλινο μπαρ που χωρίζει την τραπεζαρία από την κουζίνα. Ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το πρωινό και τον καφέ σας το πρωί και γιατί όχι ένα ποτήρι κρασί αργά το βράδυ.

Στο μπάνιο προετοιμαστείτε να ζήσετε μια χαλαρωτική εμπειρία με ένα ντους με ντιζάιν και τοποθετημένο ηλεκτρικό θερμαντήρα πετσετών. Επιπλέον, είναι πλήρως εξοπλισμένη με πετσέτες, στεγνωτήρα μαλλιών, και πλυντήριο ρούχων.

Στο τέλος της ημέρας, ακολουθήστε τη γραμμή φωτός στο μακρύ λευκό διάδρομο για τη νυχτερινή ζώνη με τα δύο υπνοδωμάτια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και μια ντουλάπα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, μια ντουλάπα και ένα μικρό σταθμό εργασίας για μερικές ήσυχες και άνετες ώρες εστίασης.

Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με καινούρια, επώνυμα ανατομικά στρώματα, LED έξυπνες 32 &#***/*******;τηλεοράσεις και ελεγχόμενα συστήματα A / C. Διατίθεται επίσης πλήρης εξοπλισμός σιδερώματος. Τα κλινοσκεπάσματα, τα μαξιλάρια θα κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο άνετη γίνεται.

Είστε άνθρωπος πρωινού; Τα μηχανήματα καφέ εσπρέσο και φίλτρου, ο αποχυμωτής, ο βραστήρας και η τοστιέρα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτη ενέργεια.
Επιπλέον, η κουζίνα μας έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε. Ένα μεγάλο ψυγείο, ένας μεγάλος φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, μαγειρικά σκεύη, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα και όλα τα αξεσουάρ για το bbq.

Η Ελλάδα έχει περισσότερο από 250 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο με καθαρό γαλάζιο ουρανό. Καθίστε στην αυλή ή απολαύστε το αεράκι κάτω από τα δέντρα και ζήστε αξέχαστες στιγμές με φίλους γύρω από το τραπέζι χρησιμοποιώντας το πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου μας.

Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας άνετα στο ειδικά σχεδιασμένο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της αυλής.

Σχεδιάσαμε το σπίτι μας με πολλή αγάπη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε και να κάνουμε τη διαμονή σας ευχάριστη :)
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Rent
Floor
Ground floor
Surface
96 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, power supply
Other features
  • Security door
Price information
Price
€ 2,500/month
Price per m²
26 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 1/month
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person