1/25

Single-family detached house Επαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος, Deliana, Kolimvari

KolimvariΕπαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος
€ 1,500/month
5 rooms
140 m²
3+ bathrooms
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/28/2024
Description

reference: EK-4402353

Το ιστορικό σπίτι,κτισμενο το 1886 , περιβάλλεται από ελαιώνες και βρίσκεται στο όμορφο χωριό Δελιανά, 15 λεπτά. από τις αμμώδεις παραλίες και 35 λεπτά. από την πόλη των Χανίων.

Ήσυχη και ειρηνικη,πρόσφατα ανακαινισμένη βίλα με ιδιωτικη πισινα , προστατευμένη απο τα ματια των περιεργων απο κήπο με τεράστιες καρυδιες, αλλα οπωροφορα δενδρα, βοτανα και γιασεμια.
Ομορφο και πληρες επιπλωμένο οικογενειακό σπίτι με 4 υπνοδωμάτια, 4 λουτρα, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κεντρικό σαλόνι με παράθυρα προς την κοιλάδα και την πλευρά του βουνού. Τα χειροποιητα επιπλα εχουν επιλέγει προσεκτικά ειναι αναπαυτικα και ακολουθουν το παραδοσιακο στυλ.. Σήμερα το σπίτι συνδυάζει το περιβάλλον του παρελθόντος με τις σύγχρονες ανέσεις του σήμερα.

Το σπίτι προσφέρει διαμονή έως 8 ενηλικων ατομων. Η κεντρική και φιλόξενη τραπεζαρία στον πρώτο όροφο ήταν από τότε το οικογενειακό δωμάτιο του σπιτιού και είναι γεμάτο με στοιχεία από το πνεύμα περιπέτειας των οικογενειών.

Από το ξεχωριστό ισόγειο με τη μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μπορείτε να βγείτε στον κήπο με ιδιωτική πισίνα. 1500m2 από υπέροχο περιβάλλον, απόλυτη άνεση, ιδιωτικότητα, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του σπιτιού. Το Villa Anagnostis διατίθεται σε όσους αναζητούν μια απόδραση από τον κανόνα.
Προσφέρουμε δωρεάν Wi-Fi στο κατάλυμα.

Η φανταστική χλωρίδα και πανίδα, η έλλειψη πλήθους και υπέροχα εστιατόρια στο χωριό τους κάνουν να αγαπούν την περιοχή εκείνους που την επισκέπτονται.

Η ιδιωτική πισίνα θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατόπ
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Rent
Floor
2
Building floors
2
Surface
140 m²
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Other features
  • Pool
Price information
Price
€ 1,500/month
Price per m²
11 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 250/month
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

B+

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person