1/7

Single-family detached house 140 m², Center, Sipiada

Sipiada
€ 195,000
5 rooms
140 m²
3 bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: S-001-4

Διατίθεται προς πώληση στην περιοχή Λαύκος Πηλίου διώροφη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 140 τ.μ. σε οικόπεδο 3.168 τ.μ. σε άριστη κατάσταση.

Στο Ισόγειο έχει δύο ξύλινες εξωτερικές πόρτες, μπρος και πίσω με σιτόπορτες και διαθέτει (σαλοτραπεζαρία (καθιστικό) διαμπερή με γωνιά τζακιού, κουζίνα ενιαία με την σαλοτραπεζαρία, δωμάτιο ύπνου ή άλλης χρήσης, μπάνιο με ντουζιέρα. Στεγασμένο χώρο 18 τ.μ. ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ ή αποθήκη). Ο όροφος επικοινωνεί εσωτερικά με σκάλα μπετονένια επενδεδυμένη με πλακάκια που καταλήγει σε μικρό διάδρομο και διαθέτει (δύο κρεβατοκάμαρες, μία μεγάλη και μια μικρή).

Ένα μεγάλο δωμάτιο με τζάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κρεβατοκάμαρα είτε ως καθιστικό. Δύο μπάνια με ντουζιέρες. Βεράντα 28 τ.μ. (πόρτα με σιτόπορτα) με άπλετη θέα σε θάλασσα και βουνό (Εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα). Μπαλκόνι 2,6 τ.μ. (πόρτα με σιτόπορτα) με σκέπαστρο από ξύλο και κεραμίδι), Έχει τοποθετηθεί επιδαπέδιο σύστημα θέρμανσης, χωρίς να έχουν εγκατασταθεί ακόμα ο λέβητας και τα σώματα του καλοριφέρ. Η οικία είναι επιπλωμένη, υπάρχει εγκατάσταση τηλεφώνου και internet, ενώ τα πατώματα, τα λουτρά και η σκάλα είναι στρωμένα με πλακάκια (Στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου υπάρχουν πεύκα, συκιά, βερικοκιά, καστανιά καθώς και αγριελιές. Το υπόλοιπο οικόπεδο έχει διαμορφωμένα πατάρια στο κάτω μέρος του οικοπέδου, όπου προϋπήρχε αμπελώνας.

Το οικόπεδο έχει θέα στην θάλασσα αλλά και στο χωριό, ενώ το πίσω μέρος του περιβάλλεται από δένδρα. Τα 1000 τ.μ του οικοπέδου είναι επίπεδη επιφάνεια), Υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης αυτοκινήτων στο χώρο του οικοπέδου περιμετρικά της οικίας. Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από αγροτικό δρόμο με άσφαλτο μήκους 500 περίπου μέτρων, ο οποίος ξεκινά από τον κεντρικό δρόμο (Η οικία απέχει 6 χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο (Παγασητικός κόλπος) χωριό Μηλίνα. Υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 60 τ.μ.

Τιμή συζητήσιμη.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
2
Lift
No
Surface
140 m²
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
3
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Heating
Independent, floor heating
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 195,000
Price per m²
1,393 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2010
  • Heating

    Independent, floor heating
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser