Duplex Μακρυγιάννη 3, Καρδία 57500, Kardia, Mikra

MikraΜακρυγιάννη 3, Καρδία 57500
€ 180,000
5+ rooms
220 m²
3 bathrooms
Lift
Balcony
Listing updated on 06/07/2024
Description

reference: ΠΜ415

Πρόκειται για μια μοναδική στο είδος της μεζονέτα υπέρλούξ κατασκευής σε τρία επίπεδα
Ισόγειο, 1ος και 2ος. Οι χώροι της πραγματικά εντυπωσιάζουν καθώς η μελέτη της εργονομίας των χώρων έγινε με μόνο σκοπό να προσφέρει απαράμιλλη άνεση σε αυτούς που θα την κατοικήσουν. Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, κουζίνα TRIPANI με όλα τα ηλεκρικά εντοιχιζόμενα, τεράστιο σαλόνι με τζάκι, εντυπωσιακά υπνοδωμάτια, λουτρό σε κάθε επίπεδο, τέντες ηλεκτρικές αυτόματες και αντιανεμικές, μεγάλη αποθήκη εντός του σπιτιού.
Βρίσκεται μέσα στο χωριό της Καρδίας δίπλα στην αγορά της ,κοντά σε στάση αστικής γραμμής και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό άξονα θεσ/νικης Μουδανιών, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει την πολυπόθητη σε όλους ανοιχτωσιά.
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία καθώς σου προσφέρει πολλά εξτρά από τον ιδιοκτήτη ,πολλές εσωτερικές βιτρό διακοσμήσεις ,κρυφούς φωτισμούς και συναγερμό. Είναι δίχως αμφιβολία ένα ακίνητο που ανταποκρίνεται με αρχοντιά στις ανάγκες κάθε οικογένειας που αναζητά την φυγή από την πόλη αλλά δεν συμβιβάζεται στην ποιότητα και στην πολυτέλεια.
Με άκρως ανταγωνιστική τιμή η επίσκεψη στο ακίνητο καθίσταται επιβεβλημένη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το επισκεφθείτε.
Για άμεσα ραντεβού καλέστε στο +30 6973823456 Mαρία Πολυχρονιάδου Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
220 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 2 others), 3 bathrooms
floor
1° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Expenses
price
€ 180,000
Energy efficiency
year of construction
2007
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser