1/15

Single-family detached house Προς Καβάλα, Choristi, Drama

DramaΠρος Καβάλα
€ 350,000
5 rooms
345 m²
3 bathrooms
No Lift
Balcony
Cellar

Note

Listing updated on 08/27/2024
Description

reference: 232227

Μία επιβλητική κατοικία στη Δράμα , η οποία συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια. Μικρές αντιθέσεις και απόλυτη αρμονία χρωμάτων και υλικών συνθέτουν ένα υπέροχο και διαχρονικό αποτέλεσμα!!!
Τα μεγάλα ανοίγματα προς τον ορίζοντα και το άπλετο φως δίνουν ακόμα μεγαλύτερη προοπτική του χώρου.
Αρμονία και διαχρονικότητα για στιγμές χαλάρωσης στο εσωτερικό , αλλά και στους μεγάλους εξώστες με την απεριόριστη θέα, χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη κατοικία. Εύστοχος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η μονοκατοικία είναι λίγο έξω από το κέντρο της Δράμας, κοντά στο Ξενοδοχείο Κούρος και απέχει μόλις 35 χιλιόμετρα από την Καβάλα Η μονοκατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 2.500 τ.μ. με καλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα, κήπο με λουλούδια και ένα κιόσκι με μπάρμπεκιου για συγκεντρώσεις της οικογένειας και των φίλων. Αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα συνολικής επιφάνειας 345 τμ με ξύλινες επιφάνειες και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 127 τ.μ. και αποτελείται από το μεγάλο σαλόνι με τζάκι, την κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Από την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο, ο οποίος έχει εμβαδόν 91 τ.μ. και αποτελείται από το μεγάλο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, με βεστιάριο, ιδιωτικό μπάνιο και τζάκι και ένα ακόμη μπάνιο για να εξυπηρετεί τα δυο παιδικά δωμάτια στον ίδιο όροφο. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει μεγάλο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα .
Το ημιυπόγειο έχει εμβαδόν 127 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, δύο αποθήκες Στην μία αποθήκη υπάρχει ο λέβητας πετρελαίου, το κλειστό γκαράζ για 2 αυτοκίνητα με εύκολη πρόσβαση και αυτόματη πόρτα με κοντρόλ .
Για την επίσκεψη στο συγκεκριμένο ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο : Γκάντσιου Βούλα στην οδό Κ. Παλαιολόγου 16 στην Δράμα και ένας συνεργάτης θα σας το υποδείξει κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2521025920 κινητό 6945140660 Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και το ΑΦΜ, για την υπογραφή της εντολής υπόδειξης
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale | Income property
Floor
3
Building floors
3
Lift
No
Surface
345 m²
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box, 2 in shared parking
Heating
Central, gas powered
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 350,000
Price per m²
1,014 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1990
  • Heating

    Central, gas powered
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+12 photos
Additional options

Contact the advertiser