2-room flat second floor, Center, Voula

Voula
€ 590,000
3 rooms
90 m²
3 bathrooms
Floor 2
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02S8S3

Αυτό το κλασικο, φωτεινό διαμέρισμα με ένα γενναιόδωρο χώρο ψυχαγωγίας για όσους πραγματικά απολαμβάνουν την "καλοκαιρινή ζωή" περιβάλλεται από μπαλκόνια και τον πιο όμορφο καταπράσινο κήπο. Βρίσκεται μια ανάσα από τις καθαρές γαλαζοπράσινες παραλίες - το ανώτερο κλιμάκιο των δημόσιων και ιδιωτικών παραλιών της Βουλιαγμένης με Γαλάζια Σημαία - και την ψυχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπαλκόνια και μια πιθανή τρίτη κρεβατοκάμαρα, που επί του παρόντος είναι το δωμάτιο του οικιακού βοηθού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή γκαρνταρόμπα. Είναι στη δική σας επιλογή!

Το αυθεντικό μαρμάρινο τζάκι ενώνει τον επιβλητικό χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας, ο οποίος σας οδηγεί επίσης στο φως των μεγάλων εξωτερικών μπαλκονιών, ιδανικών για χαλαρές απογευματινές παρέες.

Αυτή η κλασική πολυκατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και διαιρούμενο κλιματισμό στα υπνοδωμάτια και στον κύριο χώρο του καθιστικού.

Αναβαθμίστηκε το 2015 με αστραφτερά ξύλινα πατώματα και φρεσκοβαμμένους τοίχους! Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια, το ένα 20 m2 και το άλλο 25 m2, με παράθυρα με διπλά τζάμια.

Είναι ιδανικό για ‘Digital Nomads’ (Ψηφιακούς Νομάδες) που θέλουν να ζήσουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και να επωφεληθούν από το επιβλητικό ηλιοβασίλεμα και το κολύμπι στον μαγευτικό Σαρωνικό κόλπο.
Εν ολίγοις, αυτό είναι το τέλειο διαμέρισμα για τους λάτρεις της θαλασσινής αύρας και της διασκέδασης σε μπαλκόνι της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΥΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Τοποθεσία: Η Βουλιαγμένη είναι εδώ και καιρό η καλοκαιρινή παιδική χαρά για τους κομψούς Ευρωπαίους και η πιο περιζήτητη διεύθυνση της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους, τις διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας δίπλα στον παραλιακό πεζόδρομό της. Απέχει μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 8 λεπτά οδικώς από τη Γλυφάδα για ψώνια, καθώς και από το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ακίνητα στην Ελλάδα για τις βραχώδεις ακτές, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, όπως το εμβληματικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir. Η πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης και οι παραλίες με λευκή άμμο την καθιστούν ιδανική για δραστηριότητες όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Φιλοξενεί μια αποκλειστική μαρίνα και η προκυμαία είναι διάσπαρτη με καφέ και εστιατόρια. Είναι ιδανικό για οικογένειες και όσους αναζητούν μια ήρεμη, ήρεμη ζωή σε αρμονία με τη φύση.

Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Η Βουλιαγμένη απέχει μόλις 25 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτικές δυνατότητες: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές ακινήτων για την ανεκτίμητη φυσική ομορφιά της και την μάλλον περιορισμένη προσφορά ακινήτων.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
90 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
2° floor, with lift
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 590,000
Energy efficiency
year of construction
1989
heating
Independent, floor heating
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser