Saloni
THea apo mpalkoni
Koyzina
Koyzina
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Logotypo
Koyzina
Saloni
Logotypo
Koyzina
Ypnodomatio
Saloni
Diadromos
1/20
THea apo mpalkoni
Koyzina

3-room flat fifth floor, Center, Kalamaria

Kalamaria
€ 330,000
4 rooms
121 m²
1 bathroom
Floor 5
Lift

Note

Listing updated on 09/30/2023
Description

reference: 2-592

Κωδικός ακινήτου: 2-592 - Καλαμαριά Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 121 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1992 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 330.000 € Προς πωληση ένα εκπληκτικά όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδανικό για μια οικογένεια ή ένα γκρουπ φίλων. Η σαλοκουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε για μαγείρεμα και φαγητό.

Το μπάνιο είναι πολυτελέστατο και ευρύχωρο, δημιουργώντας έναν χώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η πόρτα ασφαλείας παρέχει επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και η μεγάλη βεράντα προσφέρει μια απίστευτη θέα που κόβει την ανάσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ο προσανατολισμός νοτιοανατολικά επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα να εισχωρεί στο διαμέρισμα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το τζάκι προσφέρει έναν ζεστό και άνετο χώρο για χειμερινές βραδιές, ενώ το parking εξασφαλίζει βολικότητα και ασφάλεια για το όχημά σας. Τα διπλά τζάμια παρέχουν ηχομόνωση και μόνωση από τις εξωτερικές συνθήκες.

Οι τέντες προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή δροσιά στα μπαλκόνια. Συνολικά, το διαμέρισμα είναι φωτεινό, άνετο και διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαβίωση.


Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
5
Lift
Yes
Surface
121 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Balcony
No
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Fireplace
Price information
Price
€ 330,000
Price per m²
2,727 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+17 photos
Additional options

Contact the advertiser