2-room flat new, first floor, Center, Moschato

Moschato
€ 340,000
3 rooms
83 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 04/04/2024
Description

reference: W-02T2JL

Ένα υπέροχο διαμέρισμα 83τ.μ στον 1ο όροφο με μοντέρνα αρχιτεκτονική, εξοπλισμένο με τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και παροχές. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με φυσική φωτεινότητα, που δημιουργεί μια ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα, δύο άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master), διαμορφωμένο με άνετους χώρους διαβίωσης που προσφέρουν άνεση και χαλάρωση, άνετο μπαλκόνι 12 τ.μ. ζεστό και φιλόξενο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από φυσική ομορφιά και ειρήνη στο Μοσχάτο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, κοντά σε αξιοθέατα, υπηρεσίες και εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα και σε μικρή απόσταση από τη νέα Μαρίνα που θα ολοκληρωθεί τέλη του 2023. Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα ακίνητα στο κτίριο.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Μοσχάτο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, μόλις 3 χλμ. Μακριά από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά. Παραδοσιακά μια οικογενειακή και αυθεντική γειτονιά, το Μοσχάτο έχει προσφάτως αναβαθμιστεί με την ανακαίνιση της Μαρίνας Φλοίσβου και το εκλεπτυσμένο Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, όπου στεγάζεται η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη. Η γειτνίαση του Μοσχάτου με το λιμάνι του Πειραιά είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.
Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 15 λεπτά.
Επενδυτικό δυναμικό: Το Μοσχάτο είναι μια ανερχόμενη γειτονιά με αυξητική αγοραστική ζήτηση.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
83 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in garage/box
other features
Balcony
Expenses
price
€ 340,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser