Building for Rent

Gizi - Pedion Areos
€ 4,900/month
700 m²
3+ bathrooms
Listing updated on 05/30/2024
Description

reference: EK-5152129

Αποκλειστικό:

Διατίθεται προς ΜΊΣΘΩΣΗ μοναδικό νεοκλασικό ακίνητο (ολόκληρο κτίριο) 700τ.μ. περίπου σε άρτια λειτουργική κατάσταση τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του, μπορεί να παραχωρηθεί και τμηματικά το ισόγειο με τον 1ο όροφο και ο 2ος όροφος με τον 3ο όροφο με άλλη τιμή μίσθωσης.

Αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα από το ισόγειο έως τον 3ο όροφο, διαθέτει 3 εισόδους για ξεχωριστή είσοδο σε κάθε όροφο και επικοινωνεί εσωτερικά με φανταστική ξύλινη σκάλα καθώς και ανελκυστήρα προσώπων.

Στο πίσω μέρος διαθέτει ιδιωτικό αίθριο ως χρήση κήπου και υπάρχει και ταράτσα με πρόσβαση από τον 3ο όροφο ή μέσω εξωτερικής κυκλικής σκάλας από τον κήπο του ισογείου.

Διαθέτει σε κάθε όροφο 2wc και κουζίνα, σύνολο 6wc και 3 κουζίνες.

Αυτή την στιγμή η χρήση του είναι για την κάλυψη αναγκών γραφείων εταιρείας, όπου μπορεί με τον καινούργιο μισθωτή να συνεχίσει ως επαγγελματικός χώρος γραφείων.

Δίνεται η δυνατότητα για μακροχρόνιο συμβόλαιο μίσθωσης για δημιουργία boutique hotel 20 έως 30 δωματίων(αναλόγως εμβαδού δωματίων), ίδρυση σχολείου ή σχολών εργαστηρίων, ιατρεία και παντός τύπου επαγγελματικών χώρων.

Βρίσκεται πολύ κοντά σε 2 μεγάλους λεωφόρους(Αλεξάνδρας και Πατησίων),ένα τετράγωνο πίσω από το πεδίο του Άρεως, 4 λεπτά με τα πόδια από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων καθιστώντας ιδανικό για μεγάλα δικηγορικά γραφεία καθώς και παντός τύπου εταιρείας που επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες της με πολύ μεγάλο αριθμό υπαλλήλων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@sevastospropertydevelopment.gr ή τηλεφωνικά στο 6977744138 (what's app και viber) για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες.
Features
contract
Rent
type
Building | Luxury property
surface
700 m²
rooms
3+ bathrooms
total building floors
4 floors
other features
Wired
Security door
External exposure
Alarm system
Expenses
price
€ 4,900/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1930
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by heat pump
Additional options

Contact the advertiser