wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
wow
1/14
wow
wow

1-bedroom flat Μητρόπουλου Δημητρίου, 26, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54644, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΜητρόπουλου Δημητρίου, 26, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54644
€ 150,000
2 rooms
50 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 05/27/2024
Description

reference: 22747

Προσκαλούμε σας να ανακαλύψετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην καταπράσινη περιοχή της Ανάληψης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα, με επιφάνεια 50 τ.μ. και εξαιρετική διαρρύθμιση, βρίσκεται στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα άνετο σαλόνι, όλα επικοινωνούν με μια όμορφη βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα. Η διαρρύθμιση αυτή δημιουργεί έναν λειτουργικό χώρο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2023, δίνοντας έμφαση στην αισθητική και την ποιότητα. Η αναμενόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης της ανακαίνισης είναι τον Οκτώβριο του 2023, επιτρέποντάς σας να έχετε μια πλήρη εικόνα του ακινήτου μέσω φωτορεαλιστικών φωτογραφιών.

Η λειτουργικότητα ενισχύεται από τις πολλές παροχές. Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ, ενώ παρέχεται πλήρως επιπλωμένο με επιλογές υψηλής ποιότητας. Ο κλιματισμός, η πόρτα ασφαλείας και ο συναγερμός προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Η περιοχή της Ανάληψης αποτελεί μια ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και διαθέτει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα προσφέρει έναν πολυτελή χώρο διαβίωσης σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές της πόλης. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, καθώς η τιμή των €150.000 το καθιστά μία εξαιρετική επένδυση στην ποιότητα και τη ζωή
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
4
Lift
Yes
Surface
50 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
2
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Alarm system
  • Security door
Price information
Price
€ 150,000
Price per m²
3,000 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+11 photos
Additional options

Contact the advertiser