2-room flat Αγίου Όρους, 29, Κόρινθος Ελλάδα, 20131, Center, Korinthos

KorinthosΑγίου Όρους, 29, Κόρινθος Ελλάδα, 20131
€ 140,000
3 rooms
73 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 05/27/2024
Description

reference: 89723

Καλωσορίστε στον κόσμο της ποιοτικής ζωής και της άνεσης με αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα 73 τ.μ. που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός ολοκαίνουργιου κτιρίου στην καταπράσινη Κόρινθο της Πελοποννήσου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το 2023, αυτό το διαμέρισμα είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα σπίτι που συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με την άνεση και την ποιότητα ζωής.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μοντέρνο μπάνιο, ενιαίο σαλόνι και κουζίνα που δημιουργούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για την οικογένεια σας. Η βεράντα με νότιοανατολικό προσανατολισμό σας προσφέρει μια εκπληκτική θέα και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τον φωτεινό ελληνικό ήλιο.

Με την αυτόνομη θέρμανση (ρεύμα) και τον ηλιακό θερμοσίφωνα, το διαμέρισμα παρέχει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασανσέρ, κλιματισμό, νυχτερινό ρεύμα, αποθήκη και πόρτα ασφαλείας.

Βρίσκεται μόλις 80 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας σας μια μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνετε τον καλοκαιρινό σας χρόνο στη θάλασσα. Επιπλέον, λόγω της έκδοσης αρχικής άδειας το 2008, εμπίπτει στον οικιστικό νόμο "Σπίτι μου" για νέους, προσφέροντας επιπλέον προνόμια.

Τιμή: €140.000

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι διατίθενται και άλλα 2 διαμερίσματα ( 2ου και 3ου ορόφου) και ένα υπόγειο 55τ.μ. με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς όλου του κτιρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
73 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
Balcony
Shared garden
Expenses
price
€ 140,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser