Single-family detached house Αίγινα, Λιβάδι, Center, Aegina

AeginaΑίγινα, Λιβάδι
€ 2,260,000
5+ rooms
330 m²
3+ bathrooms
Lift

Note

Listing updated on 07/10/2024
Description

reference: 4-1704

Πωλείται εξαιρετική μονοκατοικία στην Αίγινα.

Το ακίνητο βρίσκεται σ έναν υπέροχο κήπο με φιστικιές, ελιές και φραγκοσυκιές. Το συνολικό εμβαδόν του είναι 330τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 5.975,26τμ Το οικόπεδο είναι στη βόρεια πλευρά του νησιού κι έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Στο σπίτι μπαίνει άπλετο φως καθώς έχει παντού παράθυρα αλλά και βεράντες. Αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο.

Αναλυτικά, το ισόγειο είναι 200τμ και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι, 2 τραπεζαρίες , μεγάλη κουζίνα, 2 μπάνια, βοηθητικό χώρο, αποθήκη και laundry room. Το τεράστιο σαλόνι έχει διάφορες γωνιές που μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει τη θέα στον καταπράσινο κήπο, την πισίνα ή τη θάλασσα.

Τα 2 επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα.

Στον όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, όλα ευρύχωρα, με τη δική τους βεράντα και απεριόριστη θέα . Συγκεκριμένα 2 άνετες κρεβατοκάμαρες, 1 μπάνιο και 1 master υπνοδωμάτιο - διαμέρισμα 60τμ με το δικό του μπάνιο, σαλόνι, γραφείο και μπαλκόνι.

Συνολικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο του οποίου η κατασκευή του, η θέα του και το σημείο στο οποίο βρίσκεται το κάνει μοναδικό. Μέσα στο κτήμα υπάρχει ανοιχτό και κλειστό γκαράζ, πισίνα 61,74τμ, κελάρι, αποθήκη 20,82τμ και βοηθητικό κτήριο 36,5τμ το οποίο είναι ανεξάρτητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας (αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία , κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο). Τα κτίσματα αλλά και η οικία χρήζουν ανακαίνισης, που θα αναδείξουν την παλιά αίγλη του ακινήτου. Τ-Θ.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
Yes
Surface
330 m²
Rooms
5+
Bedrooms
10
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
No
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • Pool
Expenses
price
€ 2,260,000
Energy efficiency

Energy consumption

Η

Additional options

Contact the advertiser