1/25

Single-family detached house 270 m², new, Center, Panorama

Panorama
€ 700,000
5+ rooms
270 m²
3 bathrooms
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: 3270

Κωδικός 3270
Μονοκατοικία, υψηλής αισθητικής, αισθητική πρόκληση, υψηλών προδιαγραφών, υπό κατασκευή, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα, σε ήσυχη τοποθεσία . 3 επιπέδων, με ανελκυστήρα, η οποία καλύπτει συνολικά 270 τ.μ.. Ανετοι χώροι, με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο ηλιακό φως να διαχέεται στο εσωτερικό , λειτουργικοί και με πολλές δυνατότητες. Στο 1o επίπεδο η πρόσβαση πραγματοποιείται άμεσα χωρίς σκαλιά , εξαιτίας της υψομετρικής διαφοράς, γεγονός που αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την συγκεκριμένη κατοικία καθώς στα περισσότερα σπίτια στο Πανόραμα υπάρχουν αρκετά σκαλιά για την είσοδό μας . Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν η σαλοκουζίνα, με το τζάκι, ένα καθημερινό καθιστικό και το wc επισκεπτών. Ανεβαίνοντας συναντάμε 3 μεγάλα υπνοδωμάτια , με ένα μπάνιο. Όλα έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και περιβάλλονται όπως και η οικία από ψηλά δέντρα. Στο ισόγειο που είναι ιδιαίτερα φωτεινό φιλοξενούνται μία ακόμη κουζίνα με καθιστικό, ένα δωμάτιο, αποθηκευτικοί χώροι και μπάνιο. Φυσικά το στάδιο κατασκευής της οικίας επιτρέπει ακόμη επεμβάσεις στη διαμόρφωση του εσωτερικού. Η συγγραφή είναι πλούσια , υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να αγοραστεί το ακίνητο στην τωρινή κατάσταση με πολύ καλύτερη τιμή. Ο εξωτερικός χώρος καλύπτει συνολικά 800 τ.μ. μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με την αισθητική και τις οικονομικές δυνατότητες του αγοραστή. Πολυτελή κατοικία, σε καταπράσινο περιβάλλον, ένα παράδειγμα προς μίμηση, σε αρμονία με το περιβάλλον. Τιμή 700.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Building floors
3
Lift
Yes
Surface
270 m²
Rooms
5+
Bedrooms
5
Bathrooms
3
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
Price information
Price
€ 700,000
Price per m²
2,593 €/m²
Energy efficiency
  • Condition

    New / Under construction
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser