2-room flat Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 125,000
3 rooms
71 m²
1 bathroom
Floor 2
No Lift
Listing updated on 03/13/2024
Description

reference: 11086

Κωδικός ακινήτου: 11086 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 71 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 125.000 €
Πωλείται διαμέρισμα δεύτερου ορόφου χωρίς ασανσέρ, με δύο δωμάτια σαλόνι κουζίνα ένα μπάνιο, μπροστά στην πλατεία Χαριλάου γωνιακό δύο όψεων ανακαινισμένο με θέα στην πλατεία θέρμανση ατομική πετρελαίου χωρίς ασανσέρ με ελάχιστα κοινόχρηστα δίπλα σε σχολεία σούπερ μάρκετ στάση λεωφορείων.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
71 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor
other features
Security door
External exposure
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 125,000
condominium fees
€ 12/month
Energy efficiency
year of construction
1965
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser