1/5

Land Plot for Sale

KallikrateiaΛεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080
€ 93,000
500 m²

Note

Listing updated on 05/20/2024
Description

reference: 16949

Προσφέρονται προς πώληση δύο οικόπεδα εμβαδού 500 τ.μ. στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Τα οικόπεδα βρίσκονται εντός του σχεδίου πόλεως, σε μια φυλασσόμενη περιοχή στον οικισμό Γεωπονικών.

Κάθε οικόπεδο έχει διαστάσεις 34 * 15 μέτρα και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Είναι προνομιακά τοποθετημένα, μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα, και διαθέτουν ρεύμα και νερό. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0.4, επιτρέποντας την ανέγερση κατοικιών έως 200 τ.μ.

Τα οικόπεδα προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για εκμετάλλευση, καθώς μπορούν να κατασκευαστούν δύο μεζονέτες με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. Η καταπληκτική τοποθεσία, μαζί με το φυλασσόμενο περιβάλλον, τονίζουν την επενδυτική αξία αυτών των οικοπέδων.

Η τιμή κάθε οικοπέδου είναι 93.000 ευρώ. Με τον νοτιοανατολικό προσανατολισμό τους, επιτρέπουν την απόλαυση του φωτεινού ελληνικού ηλίου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η πρόσβαση στα οικόπεδα είναι ευκολοστάθμευτη μέσω ασφάλτου.

Αυτά τα οικόπεδα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση ιδιοκτησίας σε μια καταπράσινη περιοχή της Χαλκιδικής, κατάλληλη για αγροτική χρήση ή για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας. Μην χάνετε αυτήν την ευκαιρία και επενδύστε στην ονειρεμένη ιδιοκτησία σας στη Χαλκιδική.

site: https://hellas.properties/
Features
Contract
Sale
Type
Land Plot
Surface
500 m²
Street access / right of way
On the motorway
Other features
  • Exposure south, east
Price information
Price
€ 93,000
Price per m²
186 €/m²
Discover every corner of the property
+2 photos
Additional options

Contact the advertiser