1/25

Office for Sale

KeratsiniΜελέτη, Κερατσίνι 18757
€ 185,000
93 m²
2 bathrooms

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: EK-5376409

Διατίθεται γραφείο, 93τ.μ. άνετο, διαμπερές και φωτεινό, στο Κερατσίνι, 1ου ορόφου, κατασκευής του 2008. Το ύψος ανέρχεται στα 3,5 μέτρα. Αποτελείται απο 1 εννιαίο γραφειακό χώρο με πρόσοψη 15μ. και δυνατότητα τοποθέτησεις ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής. Παρέχεται αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ανελκυστήρα κοινού στο κτίριο, πόρτα ασφαλείας, 2 μπαλκόνια 15τ.μ έμπροσθεν του γραφείου και 5τ.μ. στην πίσω πλευρά, θυροτηλέφωνο, αναμονές για κλιματισμό και 2 w/c με προθάλαμο.
Το ακίνητο βρίσκεται πάνω σε εμπορικό δρόμο, πλησίον κεντρικού δρόμου άμεσης πρόσβασης προς όλε τις περιοχές της Αττικής, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά της περιοχής με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων ιδιαίτερης κινητικότητας από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Κατάλληλο για γραφείο, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές.
Παρέχεται η δυνατότητα μετατροπής και σε διαμέρισμα.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: μονοφασικό
Το Κερατσίνι είναι πόλη, δημοτική ενότητα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στην Περιφέρεια Αττικής. Στα νοτιοδυτικά του βρίσκεται το λιμάνι της Δραπετσώνας. Ο δήμος συνδέεται οδικά με τον Σκαραμαγκά, μέσω της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη, συνδέεται με τον Κορυδαλλό και μέσω της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη συνδέεται με το Πέραμα. Συνορεύει με το Αιγάλεω Όρος στην περιοχή του Σχιστού, με τη Δραπετσώνα, το Πέραμα στην περιοχή του Νέου Ικονίου και με τη Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.*** 

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.

Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

www.lekkasrealestate.gr

καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας

www.lekkasg.gr

 Εmail: info@lekkasg.gr
Features
Contract
Sale
Type
Office
Surface
93 m²
Rooms
2 bathrooms
Other features
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 185,000
Price per m²
1,989 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 10/month
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser