1/18

Single-family detached house 230 m², excellent condition, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 2,500/month
5+ rooms
230 m²
3 bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: W-02TJRQ

Η ENGEL & VOLKERS είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει αποκλειστικά αυτή την ήσυχη, γοητευτική βίλα δίπλα στην παραλία του Πόρτο Ράφτη.

Βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο και διαθέτει υπέροχους διαμορφωμένους κήπους με μπάρμπεκιου και κούνιες, αμπέλια και βερίκοκα φρέσκα για συγκομιδή. Υπάρχει ακόμη και ένα τακτοποιημένο οικόπεδο για όσους τους αρέσει να ασχοληθούνε στον κήπο.

Το φρεσκοβαμμένο ακίνητο που αναβαθμίστηκε καλοκαίρι 2023 διαθέτει τρεις καλοζωισμένους ορόφους, ο καθένας με ένα Master υπνοδωμάτιο με ρομαντικό εσωτερικούς χώρους Laura Ashley και μπάνια Villeroy and Bosch. Έχει καθώς και δύο κουζίνες, δύο σαλόνια, ένα καθιστικό και έξι μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Υπάρχει αποθήκη, τρεις θέσεις στάθμευσης, σύστημα συναγερμού με αισθητήρα, αυτόνομη θέρμανση για κάθε όροφο και κλιματισμός άνεσης για τους θερμούς μήνες.

Απομεινάρια της Tοσκανικής υπαίθρου, αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλα είναι εγκατεστημένη πάνω σε επικλινείς ποιμενικούς λόφους και πεύκα, αλλά με το υπέροχο άρωμα της θάλασσας στην πόρτα σας.

Πόρτο Ράφτη: Τοποθεσία και Περιβάλλον του Ακινήτου

Τοποθεσία: Το Πόρτο Ράφτη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκόπουλου, στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, και συνορεύει βόρεια με τον αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την πρωτεύουσα απέχει 40 περίπου χιλιόμετρα. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πόρτο Ράφτη σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Ανατολικής Αττικής που προσφέρει φυσική ομορφιά χάρη στις όμορφες παραλίες που διαθέτει με τα κρυστάλλινα νερά, ενώ μπορεί κανείς να απολαύσει τις πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες στο νερό. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την πλούσια ιστορία του καθώς περιλαμβάνει και τον ιστορικού ενδιαφέροντος αρχαιολογικό τόπο της Βραυρώνας με τον διάσημο αρχαίο ναό του. Τους θερινούς μήνες υπάρχει έντονη ζωή στην περιοχή με πλήθος από καφετέριες ενώ φημίζεται και για τις γαστρονομικές συγκινήσεις που προσφέρει από τα πολυάριθμα ταβερνάκια της, καθώς και για την ποιοτική διασκέδαση και τη νυχτερινή του ζωή. Τέλος, το μικρό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη αποτελεί ένα μικρό κόσμημα και τόπο ιδανικό για περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβασή του εξυπηρετείται από την Αττική Οδό, την παραλιακή λεωφόρο αλλά και τους γειτονικούς σταθμούς του μετρό και προαστιακού "Κορωπί".

Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του ως ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Αθήνας και της σχετικά κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, το Πόρτο Ράφτη έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Rent
Building floors
3
Lift
No
Surface
230 m²
Rooms
5+
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • Attic
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 2,500/month
Price per m²
11 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 125/month
Deposit
Not indicated
Energy efficiency
  • Year of construction

    1996
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+15 photos
Additional options

Contact the advertiser