1-bedroom flat Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 115,000
2 rooms
58 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 01/30/2024
Description

reference: 545359

Πωλείται διαμέρισμα στην Χαριλάου, κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας, 58τμ στον 1ο όροφο σε αξιόλογη οικοδομή. Αποτελείται από ένα δωμάτιο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και χώλ με μεγάλη ντουλάπα. Βρίσκεται στην πλαίνη όψη της οικοδομής αλλά είναι πολύ φωτεινό και βλέπει σε μεγάλη ανοιχτωσιά με δέντρα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, και έχει κουφώματα αλουμινίου και πατώματα με μάρμαρο και ξύλο. Επίσης διαθέτει δική του ανοιχτή θέση στάθμευσης Ιδανικό για επένδυση καθώς είναι ήδη νοικιασμένο και βρίσκεται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση σε εξόδους της πόλης και κοντά σε αστικές συγκοινωνίες. Τιμή: €115.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
58 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 115,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1978
heating
Independent, power supply
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser