2-room flat new, ground floor, Kalymniotika, Voula

Voula
€ 769,000
3 rooms
140 m²
3 bathrooms
Floor G
Balcony
Listing updated on 11/22/2023
Description

reference: OI-36467

Ψάχνετε για ένα πολυτελές και ευρύχωρο διαμέρισμα στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Βούλας στην Αθήνα; Μην ψάχνετε άλλο από αυτό το εντυπωσιακό τριπλοεπίπεδο διαμέρισμα, που βρίσκεται σε νέο συγκρότημα από μόνο 4 ακίνητα.
Με ημερομηνία προβλεπόμενης ολοκλήρωσης τον Οκτώβριο του 2023, αυτό το ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει 3 επίπεδα κατοικίας, περιλαμβανομένου ενός playroom/υπνοδωματίου, σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας, 2 υπνοδωματίων, 2 μπάνιων και 1 WC. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε εντυπωσιακά 140,02 τ.μ. και διαθέτει αποκλειστικό κήπο 167 τ.μ. και ιδιωτική πισίνα 24,94 τ.μ.
Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να καλέσετε σπίτι σας όλο το χρόνο. Το διαμέρισμα επιτρέπει τη φιλοξενία κατοικιδίων, εξασφαλίζοντας ότι οι τετράποδοι φίλοι σας μπορούν να απολαύσουν την πολυτελή εμπειρία διαβίωσης μαζί σας. Βρίσκεται στη Βούλα, μια από τις πιο κοσμοπολίτικες προαστιακές περιοχές της Αθήνας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην παραλία και σε όλες τις έξυπνες υποδομές και τις εγκαταστάσεις μιας κατοικημένης περιοχής. Στην περιοχή θα βρείτε διάφορα εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα λιανικής, τράπεζες, αθλητικές εγκαταστάσεις και πράσινους χώρους. Το διαμέρισμα απέχει μόλις 1,8 χλμ από την παραλία και σε μικρή απόσταση οδήγησης από το κέντρο της Αθήνας (18,1 χλμ) και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας (19,8 χλμ). Επίσης περιλαμβάνει ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης, παρέχοντας ηρεμία σε όσους χρειάζονται αυτοκίνητο. Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολυτελές τριπλεξ διαμέρισμα στη Βούλα, Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να δείτε μόνοι σας όλα όσα προσφέρει αυτή η εκπληκτική ιδιοκτησία. Τιμή: 720.000 Ευρώ
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
140 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Private garden
Expenses
price
€ 769,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser