Single-family detached house 213 00, Didima, Kranidi

Kranidi213 00
€ 350,000
5+ rooms
260 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: 1-12

Κωδικός ακινήτου: 1-12 - Κρανίδι Σαλάντι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 260 τ.μ. σε οικόπεδο 2000 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2012 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 178000 μέτρα - Τιμή: 350.000 € Στην όμορφη Πελοπόννησο και σε μία από τις όμορφες και αναπτυσσόμενες περιοχές της Αργολίδας, πωλείται ημιτελής πολυτελής κατοικία εμβαδού 240 τμ, σε μία ευρύτερη ιδιωτική έκσταση 760.000 τ.μ. επάνω σε έναν λόφο , με θέα θάλασσα και έχει πρόσβαση σε μία καταπληκτική παραλία με κρυστάλλινα καθαρά νερά ! Το όλο συγκρότημα ονομάζεται Costa Bianca ένα συγκρότημα που προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση μεταξύ γης και ουρανού , συνδυάζει το απέραντο γαλάζιο και το πράσινο !
Η περιοχή προσφέρει ένα μεσογειακό κλίμα καθ όλη την διάρκεια του χρόνου !
Πάρα πολλοί επώνυμοι εφοπλιστές και επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν επιλέξει την συγκεκριμένη περιοχή για να φτιάξουν υπέροχες εξοχικές κατοικίες, στην αποκαλούμενη και ελληνική Ριβιέρα (Greek Riviera). Costa Bianca δημιουργήθηκε για να δώσει ζωή στους ιδιοκτήτες με δραστηριότητες αθλητικές και για πνευματική ηρεμία και γαλήνη. Μία ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, γήπεδα ποδοσφαίρου , μπάσκετ, βόλεϊ καθώς και τένις, ένα minimarket και τέλος ένα club house cafeteria είναι μερικές από τις παροχές του μέρους και του συγκροτήματος .
Υπάρχει ελικοδρόμιο και στον σχεδιασμό προβλέφθηκε μία μαρίνα για ελλιμενισμό μικρών σκαφών. Η οικοδομή είναι ημιτελής και η τιμή αφορά στην σημερινή της κατάσταση σαν αξία γης και οικοδομής ως έχει .
Η αποπεράτωση αφορά στον νέο ιδιοκτήτη και θα περιλαμβάνει σοβάτισμα βαφή , κουφώματα, ηλεκτρικά και υδραυλικά καθώς και εγκατάσταση είδους θέρμανσης , κλιματισμό , ενδοδαπέδια ή όχι.
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες για αυτό επισκεφτεί την κεντρική μας ιστοσελίδα
www.paparounigroup.gr και ζητήστε την βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας.
Καλέστε μας για τον προγραμματισμό μίας υπόδειξης .
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
3
Lift
No
Surface
260 m²
Rooms
5+
Bedrooms
4
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, power supply
Other features
  • Fireplace
  • Security door
  • Pool
Price information
Price
€ 350,000
Price per m²
1,346 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Additional options

Contact the advertiser