1/6

1-bedroom flat excellent condition, third floor, Pagkrati Center, Pagkrati

Pagkrati
€ 180,000
2 rooms
60 m²
1 bathroom
Floor 3
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02TOJR

Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στην καρδιά του Παγκρατίου με έντονη την αίσθηση της ηρεμίας, της διακριτικότητας και της οργάνωσης. Το ακίνητο αυτό 60τμ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και 2 λουτρά. Ξεχωρίζει για την απλή και έξυπνη διαρρύθμιση του καθώς και για την ποιοτική επιλογή υλικών κατά την ανακαίνιση του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος αυτού είναι η τοποθεσία του σε πολύ κεντρικό σημείο του Παγκρατίου με τα εμπορικά καταστήματα και τα πάρκα σε απόσταση αναπνοής.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
-Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
-Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
3
Lift
Yes
Surface
60 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 180,000
Price per m²
3,000 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 40/month
Energy efficiency

Energy consumption

Η

Discover every corner of the property
+3 photos
Additional options

Contact the advertiser