1/11

Single-family detached house Καραβοστάσης, Main town - Chora, Folegandros

FolegandrosΚαραβοστάσης
€ 650,000
122 m²
No Lift

Note

Listing updated on 07/10/2024
Description

reference: 86-1828


Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά των Κυκλάδων. Βρίσκεται στο Νότιο Αιγαίο, ανάμεσα στη Σίκινο και τη Μήλο. Το νησί είναι γνωστό για τα παραδοσιακά του κτίσματα, τα κρυστάλλινα νερά του με τις παραμυθένιες παραλίες.
Το ακίνητο που πωλείται βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το λιμάνι του νησιού, μόλις 50 μέτρα. Είναι ένα παραδοσιακό κτίσμα 122 τ.μ., το οποίο είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα: ένα κατάστημα - επιχείρηση εν λειτουργία και δύο μικρές κατοικίες. Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο και εν λειτουργία.

Το ακίνητο έχει δυνατότητα για επιπλέον δόμηση για άλλα 78 τ.μ., γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό για επένδυση. Η απόσταση από την χώρα του νησιού είναι μόλις 3 χιλιόμετρα. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο σε απόσταση 50 μέτρων από το λιμάνι και ανάμεσα στις παραλίες της Χοχλίδιας και της Βάρδιας.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 650.000 ευρώ.

Εμπιστευτείτε για την αγορά, ενοικίαση ή την πώληση ακινήτου την VM Properties. H εταιρία μας με τρία κεντρικά γραφεία σε Παγκράτι, Φιλολάου 21, Νέα Σμύρνη, Ομήρου 21, Περιστέρι, Θηβών 183 και δραστηριότητα σε όλη την Αττική αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλη την διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία για εσάς. Η 25ετής πείρα μας στην αγορά ακινήτων και οι αδιαπραγμάτευτες αρχές μας για διαφάνεια και εντιμότητα μας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
122 m²
Furnished
No
Balcony
No
Heating
Independent, power supply
Price information
Price
€ 650,000
Price per m²
5,328 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1960
  • Heating

    Independent, power supply
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+8 photos
Additional options

Contact the advertiser