3-room flat Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Ano Glyfada, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα, Άνω Γλυφάδα
€ 485,000
4 rooms
95 m²
2 bathrooms
Floor 3
Lift

Note

Listing updated on 05/17/2024
Description

reference: 22342

Το διαμέρισμα, κατασκευής του 2023, είναι ένα μοντέρνο και ενεργειακά αποδοτικό κατάλυμα, κατηγορίας Α+. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εξαιρετικά φωτεινό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δύο μπάνια για την άνεση και την πολυτέλεια των κατοίκων του.
Οι ημιυπαίθριοι χώροι, μεγάλες βεράντες και ο καταπράσινος κήπος προσφέρουν ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή, ενώ η ασφαλής πόρτα εισόδου, το ασανσέρ και η αποθήκη προσφέρουν πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα.
Η αυτόνομη θέρμανση (fan coil) και οι ενδοδαπέδιες θερμαντικές εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν άνεση και ενεργειακή απόδοση, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση και προστασία.
Το διαμέρισμα απολαμβάνει επίσης εκπληκτική θέα προς τον ανοιχτό ορίζοντα, ενώ ο προσανατολισμός του προς την ανατολή εξασφαλίζει φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.Το διαμέρισμα προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων, όπως πισίνα για την ευχάριστη ψυχαγωγία των κατοίκων, ενώ επιτρέπονται κατοικίδια για όσους αγαπούν τη συντροφιά των τετράποδων φίλων.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, με πρόσβαση σε άσφαλτο, κοντά σε στάσεις μετρό, λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ η πλησιέστερη αγορά βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από τη θάλασσα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για απόλαυση του παραθαλάσσιου τρόπου ζωής. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή εκείνους που αναζητούν μια πολυτελή κατοικία σε ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη της περιοχής.
Η τιμή του ακινήτου είναι €465.000, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το A4group Real Estate & Investments στο Τηλ επικοινωνίας Υπευθύνου: 6987221138 (κωδ. 22342).
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
95 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Pool
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 485,000
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Additional options

Contact the advertiser