1/20

2-room flat Κέντρο, Center, Oreokastro

OreokastroΚέντρο
€ 340,000
3 rooms
124 m²
1 bathroom
Floor M
No Lift
Furnished

Note

Listing updated on 03/16/2024
Description

reference: 88-205

Κωδικός ακινήτου: 88-205 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 124 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 340.000 €
Πωλείται πολυτελές επιπλωμένο διαμέρισμα σε ωραία και ήσυχη γειτονιά και συγχρόνως σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ωραιοκάστρου.
Το ακίνητο είναι 124τ.μ. και αποτελείται από 2 ευρύχωρα δωμάτια, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και wc.
Επιπλέον, χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι ότι διαθέτει ενεργειακό τζάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες, κουφώματα με σίτες, μεγάλα μπαλκόνια, μονωμένο δάπεδο με 7 CM FIBRAN και γυψοσανίδα, ατομικό φυσικό αέριο ενδοδαπέδια θέρμανση στις μπαλκονόπορτες, στα μπάνια και μπροστά στο τζάκι, διαμορφωμένη αυλή, κλειστή θέση στάθμευσης και δυνατότητα δημιουργίας και τρίτου δωματίου. Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί από ιδιώτη με γερμανικά πρότυπα στη μόνωση και στην θέρμανση με ποιοτικά υλικά.
Φουλ ηχομόνωση στο 3ο δωμάτιο που είναι υπαίθριο, η τζαμαρία του είναι με αλεξίσφαιρα τζάμια. Τα κάγκελα είναι ανοξείδωτα και με ηλεκτροστατική βαφή από πάνω που σημαίνει ότι αιώνια δεν θα χρειαστεί βάψιμο.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Mezzanine
Lift
No
Surface
124 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Furnished
Yes
Balcony
No
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Alarm system
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 340,000
Price per m²
2,742 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

B+

Discover every corner of the property
+17 photos
Additional options

Contact the advertiser