1/7

3-room flat fourth floor, Center, Evosmos

Evosmos
€ 180,000
4 rooms
94 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02U9BJ

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου και συνδυάζει άψογα την άνεση και το στυλ για την τέλεια εμπειρία αστικής διαβίωσης.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για όσους αγαπούν να φιλοξενούν επισκέπτες, τα τρία υπνοδωμάτια παρέχουν ευελιξία και ιδιωτικότητα. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, προσφέροντας ένα καταφύγιο για κάθε μέλος του νοικοκυριού.

Η καρδιά του σπιτιού, το σαλόνι ανοιχτής διαρρύθμισης συνδέεται άψογα με την κουζίνα και την τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει σύγχρονες συσκευές, κομψούς πάγκους και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Είναι το καταφύγιο του σεφ, έτοιμο τόσο για μαγειρικές περιπέτειες όσο και για καθημερινή ευκολία.

Βγείτε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι και απολαύστε τον καθαρό αέρα, ενώ απολαμβάνετε τη θέα στην πόλη. Είναι το τέλειο σημείο για τον πρωινό καφέ ή τη βραδινή χαλάρωση.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι εξοπλισμένη με ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο μέσα στο σπίτι.

Αυτό το διαμέρισμα 4ου ορόφου είναι ένα σπάνιο εύρημα, που συνδυάζει τη σύγχρονη διαβίωση με τις αστικές ανέσεις. Με τον προσεγμένο σχεδιασμό του και την προνομιακή του τοποθεσία, σας προσκαλεί να ζήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο άνεση και εκλέπτυνση. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι.
Το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Sale
Floor
4
Lift
Yes
Surface
94 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central
Other features
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 180,000
Price per m²
1,915 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2004
  • Heating

    Central
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser