1/10

Single-family detached house 150 m², new, Center, Chortiatis

Chortiatis
€ 230,000
4 rooms
150 m²
2 bathrooms
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/11/2024
Description

reference: W-02TNM5

Μοναδικής κατασκευής και αισθητικής ακίνητο με τζάκι εντός του ευρύχωρου και προσήλιου καθιστικού, μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι και στον κήπο. Η ξεχωριστή κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένα έπιπλα συσκευές ενώ επικοινωνεί με το καθιστικό. Τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν δικό τους μπάνιο ενώ συνδέονται όλα με βεράντα. Από τα περιμετρικά μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο μικρό πευκοδάσος και στον εξαιρετικό κήπο του σπιτιού.
Κατασκευασμένο μόλις το 2016, με ξύλινα πατώματα στους κυρίως χώρους και πλακάκια, με ιδιαίτερη ενίσχυση στη θερμομόνωση των εξωτερικών τοίχων, με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, φυσικού αερίου και ενεργειακού τζακιού.
Επιπλέον παροχές: χώρος στάθμευσης που εξυπηρετεί έως 2 οχήματα και χρηστική σοφίτα 80τμ. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο μέρος του προάστειου, με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια, τις καφετέριες κλπ. Σε κοντινή απόσταση μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση λεωφορείων και 2 λεπτά από τα τοπικά σχολεία.
Το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Ο Χορτιάτης βρίσκεται 18χλμ βόρια της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση στην πόλη είτε ανατολικά, κέντρο ή δυτικά. Η διαμονή στο Χορτιάτη, προσφέρει την αίσθηση ότι διαμένει κάποιος στην κύρια κατοικία αλλά και στο εξοχικό του ταυτόχρονα. Ησυχία, καθαρός αέρας, πράσινο προφέρουν ευχαρίστηση, ξεκούραση και υγεία. Είναι ένας τόπος με πλούσια ιστορία σχεδόν 3.500 χρόνων. Ένας τόπος με πλούσια βλάστηση με χιλιάδες διαδρομές στο βουνό και στις λίμνες. Ένας τόπος με πλούσια γαστρονομική παράδοση και φιλικό περιβάλλον. Όλα αυτά, σε μικρή απόσταση από την πόλη και στις Εθνικές Οδικές αρτηρίες, πολύ κοντά σε νοσοκομειακές υποδομές, σε σχολεία, και σε διασκέδαση. Ανεκτίμητη και έξυπνη επιλογή τόπου κύριας κατοικίας.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
150 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent
Other features
  • Attic
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / PVC
Price information
Price
€ 230,000
Price per m²
1,533 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2016
  • Condition

    New / Under construction
  • Heating

    Independent
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+7 photos
Additional options

Contact the advertiser