Duplex 265 m², Kato Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 670,000
5+ rooms
265 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02TUGG

Σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, αυτή η μεζονέτα αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος 6 όμοιων κατοικιών και ενός κτιρίου διαμερισμάτων. Tο ακίνητο αποπερατώθηκε το 2001 με στοιχεία μοντέρνου σχεδιασμού.
Η είσοδος οδηγεί στην τραπεζαρία, στο καθιστικό με το κομψό τζάκι και σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δημιουργώντας έναν φιλόξενο και λειτουργικό χώρο με πρόσβαση στον μεγάλο κοινόχρηστο κήπο του συγκροτήματος.
Ο πρώτος όροφος έχει τρία υπνοδωμάτια, το ένα master με δικό του μπάνιο, και τα άλλα δύο να μοιράζονται το δεύτερο μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στη σοφίτα με μπάνιο, προσφέροντας έναν μοναδικό και πιθανώς πιο ιδιωτικό χώρο.
Ένα μεγάλο playroom μπορεί να χρησιμεύσει είτε ως ένας ευέλικτος χώρος αναψυχής και διασκέδασης, είτε ως γραφείο ή ως ανεξάρτητο στούντιο καθώς έχει είσοδο που οδηγεί σε έναν μπροστινό, ιδιωτικό κήπο 100 τμ. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα WC επισκεπτών, δωμάτιο πλυντηρίου, ακόμη ένα υπνοδωμάτιο καθώς και αποθηκεύτικος χώρος.
Το γκαράζ είναι κοινό, παρέχοντας έναν ασφαλή, υπόγειο χώρο στάθμευσης για τουλάχιστον ένα όχημα ενώ το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σύστημα συναγερμού.
Στο σύνολο της, αυτή η μεζονέτα προσφέρει ένα συνδυασμό μοντέρνας διαβίωσης με πρακτικές ανέσεις. Η κατανεμημένη διάταξη της, τρία επίπεδα και σοφίτα, παρέχει έναν δυναμικό χώρο διαβίωσης που καλύπτει διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις καθιστώντας την κατάλληλη για οικογένειες που αναζητούν άνεση, ασφάλεια και ποιότητα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
265 m²
rooms
5+ (5 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
4 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 670,000
Energy efficiency
year of construction
2001
heating
Independent
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser