3-room flat first floor, Dikigorika, Voula

Voula
€ 850,000
4 rooms
153 m²
3 bathrooms
Floor 1
Balcony
Listing updated on 03/11/2024
Description

reference: EK-5907049

Στο κέντρο της Βούλας, σε προνομιακή και ασφαλή περιοχή, πωλείται εξαιρετικό ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου, επιφάνειας 153τ.μ., κατασκευασμένο το 2003.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτήριο υψηλών προδιαγραφών με κοινόχρηστο κήπο 1400τμ. και διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια και άνετη κουζίνα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι "en suite" με δικό του μπάνιο, 2 νιπτήρες και jacuzzi. Ακόμη διαθέτει δεύτερο μπάνιο και w.c. επισκεπτών, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και σίτες. Η μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη έχει θέα στον πράσινο φροντισμένο κήπο και στη μεγάλη πισίνα κοινής χρήσης. Υπάρχουν 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ.
Το διαμέρισμα διαθέτει ακόμη αποθήκη 10τμ, αυτονομία θέρμανσης και ζεστού νερού με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού και κλιματιστικά (στα υπνοδωμάτια, σαλόνι και κουζίνα). Έχει άριστο προσανατολισμό, με άπλετο φυσικό φως, ενώ διαθέτει εύρυθμη εσωτερική διαρρύθμιση για ποιοτική και άνετη διαβίωση. Βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τη θάλασσα και κοντά σε σχολεία, μέσα μεταφοράς και στην κεντρική αγορά.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
153 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
2 in garage/box
other features
Alarm system
Security door
Balcony
Pool
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 850,000
Energy efficiency
year of construction
2003
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser