1/8

1-bedroom flat excellent condition, first floor, Center, Patra

Patra
€ 430/month
2 rooms
40 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 08/20/2024
Description

reference: 6087

ΚΩΔ: 6087- Πάτρα - περιοχή Πλατεία Ομονοίας- προς ενοικίαση δυαράκι συνολικού εμβαδού περίπου 40m², 1ος Όροφος, διαμπερές, Είναι κατασκευασμένο το 2005 έχει ανακαινιστεί όμως πλήρως το 2024, σε άριστη κατάσταση, μεγάλο λουτρό, ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ ( θα χρειαστούν μόνο μερικές μέρες να ολοκληρωθούν οι εργασίες ), Γωνιακό- Πρόσοψης σε δρόμους μεγάλου ενδιαφέροντος, σε πολύ καλό σημείο, εσωτερικά υπάρχει γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό, Ασανσέρ, Πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας, Κουφώματα αλουμινίου , μεγάλα μπαλκόνια, ιδανικό για ζευγάρια, Φωτεινό, λίγα κοινόχρηστα, Κοντά σε στάση λεωφορείου (100μ από γραμμή No 1 , 7, ), Κοντά σε σχολεία (300μ), Δίπλα σε καταστήματα, Κοντά σε Super Market, Αρτοποιία. Πολύ Εύκολο πάρκινγκ. Κατοικίδια επιτρέπονται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες.

Αποστάσεις με τα πόδια : 700μ από πλατεία Γεωργίου Α ( κέντρο Πάτρας) ,270μ από Υψηλά Αλώνια, 1000μ από αφετηρία Προαστιακού, 100μ από ΑΤΜ/ τράπεζα, 500μ από Δικαστικό Μέγαρο Πατρών .

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του σπιτιού!

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6087.

Τιμή: 430€
ΚΩΔΙΚΟΣ: 6087

* Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ *

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά, τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Rent | Income property
Floor
1
Building floors
5
Lift
Yes
Surface
40 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Central, power supply
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 430/month
Price per m²
11 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 25/month
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

B

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser

ΡΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ