1/12

2-room flat excellent condition, fourth floor, Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

Kipseli
€ 350,000
3 rooms
112 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02UHMY

Ένα δυσεύρετο απόκτημα διατίθεται προς πώληση στην Κυψέλη, δίπλα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Το ρετιρέ διαμέρισμα 4ου ορόφου, 112 τ.μ. βρίσκεται σε αρχοντική πολυκατοικία του 1952. Η πολυτελής ανακαίνιση αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ακινήτου, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στο οποίο συντελούν η επίπλωση και τα έργα τέχνης που το διακοσμούν, τα οποία περιλαμβάνονται στη συμφωνία πώλησης.
Ο ενιαίος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας βρίσκεται στην πρόσοψη με πρόσβαση στο ευρύχωρο φωτεινό μπαλκόνι. Η σύγχρονη κουζίνα, τα δύο μαρμάρινα μπάνια και οι δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες , ολοκληρώνουν αυτόν τον μοναδικό χώρο. Το διαμέρισμα, μεταξύ άλλων, είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικές τέντες, σύστημα συναγερμού. Στο υπόγειο έχει μικρή αποθήκη .

*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κυψέλη είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές της πόλης και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να ζήσει κανείς στην Αθήνα. Συνορεύει δυτικά με την οδό Πατησίων, νότια με το Πεδίον του Άρεως, ανατολικά με τα Τουρκοβούνια και βόρεια με τον δήμο Γαλατσίου.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας: Το κύριο αξιοθέατο της Κυψέλης είναι ο πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη. Αποτελείται από μια μεγάλη λωρίδα πρασίνου στο κέντρο, με δέντρα, παγκάκια, σιντριβάνια και αγάλματα, που περιβάλλεται από καφετέριες και στις δύο πλευρές, εστιατόρια και καταστήματα. Χαρακτηριστικό δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού στη Φωκίωνος Νέγρη είναι η Δημοτική Αγορά, η οποία ανακαινίστηκε από τον Δήμο Αθηναίων το 2016. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου αποτελεί το νέο δημοφιλές σημείο της πόλης. Μια περιοχή που αποτελεί από μόνη της μια μικρή γειτονιά. Μια αρχιτεκτονική παρατήρηση της πλατείας είναι τα κτίρια που την περιβάλλουν, χάρη στην καμπυλόγραμμη όψη τους.
Εξέχουσα θέση στη ζωή των κατοίκων κατέχουν το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Αθήνας, ο λόφος του Ελικώνα που περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και το Αττικό Πάρκο στην Άνω Κυψέλη. Επιπλέον, στην περιοχή υπάρχουν πολλά μικρά θέατρα και κάποια στούντιο καλλιτεχνών, δίνοντας μια μποέμικη αίσθηση στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Ο σταθμός Βικτώρια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Δυνατότητες επένδυσης: Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που ανέκαθεν απολάμβανε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση της επένδυσης.
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Sale
Floor
4
Lift
Yes
Surface
112 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Heating
Central
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 350,000
Price per m²
3,125 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1952
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Central
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+9 photos
Additional options

Contact the advertiser