1-bedroom flat Κέντρο Θεσσαλονίκης, Dioikitirio, Thessaloniki - Center

Thessaloniki - CenterΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 400/month
2 rooms
40 m²
1 bathroom
Floor 5
Lift
Listing updated on 01/31/2024
Description

reference: 364505

Studio προς ενοικίαση σε καινούρια οικοδομή κοντά στο Υπουργείο. Διαθέτει ντουλάπα, κοινόχρηστα πλυντήρια και στεγνωτήρια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κοινόχρηστα και το internet. Κατάλληλο για φοιτητές όλων των σχολών. Πρόσβαση στα πανεπιστήμια με ένα λεωφορείο, αλλά και με τα πόδια. Στα 7 λεπτά με τα πόδια από όλες σχεδόν τις ιδιωτικές σχολές. Δε διαθέτει μπαλκόνι.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
40 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
5° floor, with lift
other features
Security door
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 400/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2010
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser