Penthouse Χανιά , Χαλέπα, Center, Chania

ChaniaΧανιά , Χαλέπα
€ 643,500
5 rooms
143 m²
3 bathrooms
Floor 3
Lift
Balcony
Listing updated on 06/13/2024
Description

reference: 1228347

Χαλέπα , σε θέση με επικλινές έδαφος που εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα των Χανίων , πωλείται
ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα , σε ένα καλόγουστο τετραώροφο κτίριο με υπόγειο και συνολικάεπτά ( 7 ) κατοικίες - διαμερίσματα .
Σύγχρονη ,αισθητικάλιτή και απέριττη κατασκευή σχεδιασμένη με έμφαση **στην λειτουργικότητατων επιμέρους χώρων
**στον άπλετο φυσικό φωτισμό
**στην παροχή όλωντων σύγχρονων ανέσεωνΗ αρχιτεκτονική αλλά και η συνολική μελέτη του κτιρίου εξασφαλίζουν την απόλυτη αυτονομία όλων των διαμερισμάτων , ιδιαίτερα δε του μοναδικού ρετιρέ.Το ρετιρέ περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι ιδιαίτερα φωτεινό με έξοδο σε βεράντα 26,5 τ.μ. + κουζίνα σε ανεξάρτητο χώρο με εξώστη περίπου 9 τ.μ. + 4 γωνιακά φωτεινά υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει έξοδο σε μεγάλη βεράντα περί τα 24 τ.μ. , και τα τρία διαθέτουν εξώστες + 3 μπάνια πλήρη με φυσικό φωτισμό-αερισμό + αποθήκη 11 τ.μ. στο υπόγειο + δύο (2) θέσεις στάθμευσης των 12 τ.μ. καθεμία επίσης στο υπόγειο. Η κατασκευή προβλέπει άριστα υλικά σε όλα τα επιμέρους σημεία της , τα οποία είναι καταγεγραμμένα και στην διάθεση των ενδιαφερομένων .
Το κτίριο κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση Α+ σύμφωνα με τονΚανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων , με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ :: Ηπρομήθεια του μεσιτικού γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346 .Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Features
contract
Sale
type
Penthouse | Luxury property
surface
143 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 643,500
Energy efficiency
heating
Independent
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser