Building for Sale

ChaidariΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΔΑΣΟΥΣ
€ 1,100,000
5+ rooms
610 m²
3+ bathrooms
Listing updated on 03/06/2024
Description

reference: 5869

Χαϊδάρι, Δάσος: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Πωλείται πολυτελές οικιστικό κτίριο συνολικού εμβαδού 610τ.μ., κατασκευής 2004, το οποίο εκτείνεται σε 6 επίπεδα και σύνολο 4 ανεξάρτητων κατοικιών - 2μεζονέτες, (μια σε νεοκλασικό στυλ και μια σε μοντέρνο), ενα ισόγειο διαμέρισμα και 1 στούντιο στο δώμα. Αποτελείται συνολικά από 6 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, 2 μπάνια και 4 WC, συν τα υπόγεια γκαραζ και τις αποθήκες. Διατίθεται προαιρετικά και επιπλωμένο, εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, ενω διαθέτει υπέροχη θέα εφόσον βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Χαιδαρίου. Επιπλέον διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτες ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση πετερλαίου με κεντρικό καυστήρα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι και δρύινα στα υπνοδωμάτια, τζάκια σε όλα τα σαλόνια, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω συγκεκριμένη διαρρύθμιση χώρων:
 2ο Υπόγειο: Ε= 140τ.μ., χώρος καυστήρα και κλειστός χώρος γκαράζ
 1ο Υπόγειο: Ε= 140τ.μ, Εγκαταστάσεις για πλυντήρια και στεγνωτήρια, 1 WC και ντουζίερα
 Ισόγειο: Διαμέρισμα Ε=63τ.μ με μπάνιο και ξεχωριστό δωμάτιο, αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένο ως επαγγελματικός χώρος
 1ος όροφος: Ε=119τ.μ όπου συναντάμε τα επίπεδα των χώρων υποδοχής με σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, WC, των 2 μεζονετών
 2ος όροφος: Ε=114τ.μ, όπου συναντάμε τα 3 Υ/Δ και το μπανιο με μπανιέρα υδρομασάζ της Μεζον΄έτας 1 και τα 2 Υ/Δ με το μπανιο με ντουζιέρα υδρομασάζ της Μεζονέτας 2
 Δώμα Εμβαδού 35τ.μ που λειτουργεί ως ξεχωριστό διαμέρισμα με κουζίνα , WC και δωμάτιο ύπνου και χώρος ταράτσας με ανυπέρβλητη θέα
Είναι ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν και μπορούν να υποστηρίξουν ένα άλλο βιοτικό επίπεδο και να προσφέρουν στον εαυτό τους μια πολυτελή ζωή σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και καλής αισθητικής.

Λίγα λόγια για το Δάσος Χαιδαρίου:  Το δάσος Χαϊδαρίου αντιστέκεται ακόμα σθεναρά στις ανθρώπινες διαθέσεις για κάθε μορφής εκμετάλλευση διατηρώντας μια απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Παραμένει μια καταπράσινη περιοχή με πλακόστρωτους δρόμους, ιδανική για τις βόλτες σας. Δεν βρίσκει κανείς εύκολα στην Αθήνα δάση σαν κι αυτό που απλώνεται στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Πλούσια και πυκνή βλάστηση, ψηλά δέντρα και μαλακό χώμα συνθέτουν ένα τοπίο που δεν θυμίζει σε τίποτα το αστικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί στη γύρω περιοχή και την λεωφόρο Αθηνών που βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά.

Τιμή 1.100.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #5869
Features
contract
Sale
type
Building | Luxury property
surface
610 m²
rooms
5+ rooms, 3+ bathrooms
total building floors
6 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
Alarm system
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,100,000
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, powered by gas oil
Additional options

Contact the advertiser